Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

In acest articol vorbim despre o masina de spalat rufe cu totul si cu totul special: modelul Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, un dispozitiv menit sa impresioneze prin inteligenta sa, dar si prin functiile moderne. (vezi oferta de AZI)

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Despre Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

In ceea ce priveste capacitatea acestui produs, putem vorbi de o cuva destul de generoasa. Aceasta permite asezarea a 8 kg de rufe sau lenjerie de pat, simultan. Desigur, pentru spalarea acestora, fara amestecarea culorilor, trebuie ales un program potrivit, care sa nu vina cu o temperatura foarte ridicata.

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, 8 kg, 1200 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Numarul de rotatii nu este mare, insa este suficient pentru un utilizator obisnuit. Vorbim in acest caz de 1200 rpm. Referitor la design, nu sunt multe de spus. Masina are culoarea alb imaculat si o latime de 60 de cm. Aceatsa informatie va ajuta sa va dati seama unde urmeaza sa o pozitionati. Insa, cuva masinii se deschide larg si vine cu spatiu suficient pentru a adauga articolele.

Despre Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE � pur si simplu un model care merita

Citeste si despre Indesit BWE 71453X WSSS EU

Tehnologia EcoBubble este un mare plus adus de Samsung. Ea uimeste prin faptul ca determina o curatare perfecta, rapida si usoara a hainelor, prosoapelor sau lenjeriilor de pat. In felul acesta, petele ceva mai dificile precum cele de cafea, vin, iarba sau fructe sunt doar o amintire neplacuta, un incident ce ar trebui dat imediat uitarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar pentru ca indepartarea petelor sa se realizeze in mod eficienta, Samsung a adaugat produsului au tehnologia Bubble Soak. Aceasta lucreaza bine cu EcoBubble si are rolul de a inmuia petele, astfel incat ele sa fie eficient indepartate.

Totodata, acest lucru se realizeaza tinand cont de masina urmareste economisirea de energie electrica. Astfel, nu este de mirare faptul ca ea este situata de catre experti in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

O alta dovada incontestabila de inovatie este data de faptul ca masina permite utilizatorilor sai sa adauge articole in timpul spalarii. Astfel in cazul in care ati uitat ceva, prin functia Add Wash este posibil sa adaugati rufele, chiar daca ciclul de spalare a fost deja pornit. Pe langa asta, daca alegeti sa spalati la mana articole delicate precum bluzele sau rochitele, folositi masina de spalat doar pentru a le clati.

Motorul acestei masini de spalat este de tipul invertor digital. Acesta determina o eficienta energetica superioara, dar si un nivel de zgomot redus. Astfel, pe tot parcursul ciclui de spalare, masina este destul de silentioasa. Motorul da dovada de durabilitate ai are o garantie de 10 ani. Usa dispozitivului are si ea un rol esential. Aceasta este de tipul Crystal Gloss si vine disponibila in variantele de alb translucid sau albastru de tipul Ocean Blue. Aceasta nu ofera doar placere estetica, ci si posibilitatea utilizatorilor de a-si da seama in ce stadiu se afla rufele in interiorul masinii de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt mare plus al masinii este sistemul automat care se ocupa de monitorizarea erorilor ce pot aparea. Acesta diagnostigheaza problemele, sugerand in acelasi timp solutii timsple pentru deparanere. Si totul prin intermediul unei aplicatii ce se instaleaza direct pe smartphone. Pretul acestui model corespunde dotarilor de care el da dovada.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply