Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Nu se mai pune la indoiala utilitatea unei masini de spalat intr-o locuinta. Aceasta este un mare beneficiu pentru orice familie, un ajutor, tocmai de aceea, trebuie aleasa cu grija, astfel incat sa nu regretati alegerea. O recomandare de care va veti bucura cu siguranta este masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE (doar aici in oferta).

Inainte de a dicuta despre caracteristicile de design si functionalitate ale acestei masini de spalat rufe, trebuie sa mentionam ca din cele peste 190 de review-uri de pe eMAG,  Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE a primit o nota medie de 4.7 din 5 posibil. Mai jos vom enumera punctele tari si cele slabe remarcate de utilizatorii acestui produs.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – Pareri PRO

  • motor inverter extrem de silentios
  • ancorele cuvei sunt hidraulice nu pe arcuri
  • design superb
  • meniu prietenos
  • functia Add-Wash – usa separata pentru introducerea de rufe mici in timpul functionarii

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – Pareri CONTRA

  • un numar foarte mic dintre cei care au folosit aceasta masina, sub 3% au reclamat un zgomot metalic la centrifugare. Recomandam instalarea corecta (echilibrarea cu bolobocul si indepartarea suruburilor din spatele masinii – cele care mentin cuva fixa pentru evitarea balansului la deplasare). In caz contrar e un defect particular de fabricatie si poate fi trimisa la garantie.

Pe scurt este o masina de nota 10. Are toate avantajele pe care le ofera o masina premium dar totul la un pret de pana la 1700 lei.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Despre Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Aceasta masina de spalat rufe din gama Samsung este de culoare alba. Are o adancime de 55 cm. De asemenea, latimea sa este de 60 cm. Inaltimea este cea clasica de 85 cm. Desi dimensiunile nu au nimic diferit greutatea este putin mai mica, de doar 61 kg. Pe de alta parte, modul de echilibrare hidraulic al tamburului ofera stabilitate chiar daca este mai usoara.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE
Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Este o masina de spalat rufe standard, cu o incarcare frontala. Usa este de tip Crystal Gloss fiind disponibile mai multe variante de culoare (transparent, sau Ocean Blue) in functie de disponibilitate. Deschiderea hubloului este spre stanga, un avantaj suplimentar fiind oferit de usita suplimentara prin care puteti introduce rufe de mici dimensiuni in timpul unui ciclu de functionare.

Panoul de control al modelului Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este situat in partea superioara a masinii, butonul de selectare a programelor fiind situat central. Un element placut de design este asigurat de miscarea acestui buton care este asistata de un sunet si de lumini ceea ce creeaza o ambianta placuta.

Panoul digital din partea stanga ofera detalii despre ciclul de functionare, setarile curente si timpul pana la finalizarea programului de spalare. Aditional cu ajutorul catorva butoane permite setari suplimentare ale numarului de rotatii la centrifugare, clatire suplimentare etc. Utilizatorii acestei masini de spalat au consideran meniul ca fiins prietenos si intuitiv, setarile facandu-se usor.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Review Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – informatii referitoare la specificatiile tehnice

Acest model este indicat familiilor compuse din 3 membrii, avand in vedere faptul ca poate fi incarcata pana la o capacitate de 7 kg. Despre viteza de centrifugare putem spune ca este destul de buna, aceasta ajungand la turatia maxima pana la 1400 rpm. In cazul in care instalati corect masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE nu va deranja zgomotul podus, acesta avand un nivel la centrifugare de 74 dB. De asemenea, zgomotul la spalare are un nivel maxim de 54 dB.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – consuma putin

Un motiv in plus sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe este clasa de eficienta energetica superioara, aceasta fiind A+++, printre cele mai performante clase, ceea ce inseamna ca masina de fata consuma putin curent electric. Eficienta energetica la centrifugare este asociata clasei B, de inteles datorita vitezei mari de centrifugare de care este capabila masina.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul anual de energie al masinii de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este de 157 kW/h, fiind destul de scazut. De asemenea, are un consum mediu anual de apa de 7400 l, fiind potrivit pentru capacitatea sa de incarcare.

Functii si programe

In ceea ce priveste siguranta acestui model, trebuie spus ca detine functia de blocare acces pentru interfata. Tehnologia prin care se remarca aceasta masina de spalat rufe este AddWash. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru inseamna ca veti putea adauga haine in masina de spalat, chiar daca a inceput ciclul de spalare, ceea ce reprezinta un avantaj.

Nu trebuie uitat nici faptul ca are functia de curatare eco pentru tambur, aceasta fiind utila.

Despre programele de spalare pe care le are aceasta masina de spalat rufe, trebuie spus ca sunt diverse, astfel incat sa puteti spala la eficienta maxima cat mai multe tipuri de rufe. Acestea sunt pentru: lana, bumbac, sintetice, sport, colorate, dar si Baby Care. De asemenea, mai include si programele Extra-clatire, clatire + stoarcere si spalare zilnica. Mai are si un program rapid, a carui durata este de doar 15 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Aceasta masina de spalat rufe incorporeaza si un sistem prin care sunt monitorizate erorile, numit Smart Check. Acesta le va detecta si le diagnostica, astfel incat sa nu mai pierdeti timp chemand un specialist. Totul se realizeaza prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – Pareri si Concluzii personale

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE are un pret pe masura caracteristicilor sale, fiind un model de calitate. Designul extraordinar, functiile de nivel premium cu care este dotata masina, multitudinea de programe si caracteristicile moderne de diagnosticare si efisare a eventualelor erori merita investiti 1700 lei in acest model de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo