Miele WWR 860 PWS

In industria masinilor de spalat rufe a aparut un producator care in scurt timp si-a creat un renume bun. Iar secretul care a atras popularitatea acestuia este foarte simplu: combinarea unui design armonios cu detaliile care fac din fiecare produs unul eficient. Despre cine este vorba? Este foarte simplu: producatorul Miele, cu a sa gama care pe noi ne-a impresionat placut. Iar unul dintre modelele pe care urmeaza sa vi le prezentam este chiar masina de spalat rufe Miele WWR 860 PWS. (vezi oferta de AZI)

Miele WWR 860 PWS

Despre Miele WWR 860 PWS

Masina vine cu un numar impresionat de rotatii: 1600, acestea fiind foarte utile atunci cand vine vorba de uscarea rufelor. In ceea ce priveste aspectul, ea este imbracata in alb, insa are in dotare un panou frontal emailat. Acesta nu doar ca ii confera un aspect aparte, ci o face sa fie si rezistenta la coroziune, acid sau chiar zgarieturi. Totodata, Miele WWR 860 PWS se dovedeste usor de curatat.

Miele WWR 860 PWS
Masina de spalat rufe Miele WWR 860 PWS, 9kg, 1600 rpm, Control M Touch, Wifi Conn@ct, Pwash 2.0, TwinDos XL, Clasa A+++, Alb

Pe langa aspect si numarul de rotatii, Miele se remarca si prin numarul de programe care reusesc sa spele bine si sa igienizeze orice tip de tesaturi. Dincolo de asta, toate aceste programe sunt orientate spre prelungirea duratei de viata a tesaturilor.

Despre Miele WWR 860 PWS

Masina de spalat rufe Miele WWR 860 PWS – incearca performanta Miele

Citeste si despre Candy CS H7A2DE-S

Masina de spalat rufe Miele WWR 860 PWS inseamna o capacitate foarte mare de spalare a rufelor. Mai precis, in cazul acesteia este vorba de 9 kg. Din punct de vedere al volumului, ca sa va faceti o idee, este vorba despre o masina de spalat ideala pentru familii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere energetic, vorbim despre clasa A+++. Aceasta se traduce prin eficienta sporita, adica printr-un consum redus. Iar acest lucru se datoreaza tuturor componentelor pe care le are aceasta masina de spalat: de la motorul bun care ii confera si rezistenta, pana la programele care permit o economisire substantiala.

Fiind un produs modern, Miele WWR 860 PWS are printre dotari si conexiunea la Wi-Fi. Astfel, aceasta permite accesarea unei aplicatii proprii, care ofera recomandari clare despre buna sa functionare. Din punct de vedere al limbajului, Miele a fost proiectata cu afisaj in mai multe limbi. Asa ca o putem numi un talent polivalent.

Citeste si despre Heinner HSWM-AD65BL

Credeati ca asta este tot? Ei bine, nu. Modelul Miele WWR 860 PWS vine si cu o recunoastere automata a incarcarii din cuva sa. Odata cu acest lucru, ea reuseste sa-si adapteze consumul de resurse, respectiv detergent, apa si electricitate.

Printre optiunile forte ale acesteia se numara si cea pentru pete. Aceasta determina o curatare intensiva, care elimina chiar si petele ce au patruns adanc in tesatura. Este vorba aici, mai ales despre petele dificile precum cele de cafea, ceai, vin sau fructe de padure. Sistemul TwinDos este si el prezent si sporeste considerabil procesul de curatare rapida, astfel incat cei care au nevoie de aceasta masina de spalat rufe sa nu fie nevoiti sa astepte foarte mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Miele WWR 860 PWS este unul mare, fiind departe de medie. Insa si calitatea serviciilor oferite, precum si a produsului in sine este net superioara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply