Miele WMR561WPS

Diferenta intre utilizatorii moderni consta in faptul ca unii cauta dispozitive moderne pentru locuinta lor, in timp ce altii se multumesc cu un produs mai ieftin, ales la intamplare. Insa, lucrurile se dovedesc in avantajul celor care iau decizia intelept si care investesc inteligent in dispozitive smart. Iar printre acestea se numara si modelul de masina de spalat rufe pe care urmeaza sa vi-l prezentam in acest material. Este vorba, mai exact, de Miele WMR561WPS, un dispozitiv smart, eficient si cu dimensiuni nu foarte mari. (ACUM la reducere)

Miele WMR561WPS

Despre Miele WMR561WPS

Inca de la inceput, trebuie sa precizam faptul ca aceasta masina nu este pentru oricine. Este o masina de spalat rufe mai scumpa, dar in acelasi timp foarte eficienta. Odata realizata investitia, aceasta este una de durata, deoarece producatorul Miele si-a propus sa creeze masini de spalat capabile sa treaca testul dur al timpului. Asa ca indiferent daca spalati sau nu saptamanal, masina va rezista. Motorul sau are o garantie prelungita, iar cei care au testat deja produsul spun ca acesta se prezinta excelent. Producatorul vorbeste de o rezistenta a acestuia de 20 de ani.

Miele WMR561WPS
Masina de spalat rufe Miele WMR 561 WPS, 9 Kg, 1600 rpm, Clasa A+++, Alb

Referitor la dotari, va spunem ca aceasta vine cu 1600 rotatii pe minut, ceea ce reprezinta destul de mult. Avand in vedere faptul ca majoritatea masinilor au in medie 1200 sau 1400 de rpm, putem spune ca Miele WMR561WPS ne impresioneaza. Insa, asta nu este tot.

Despre Miele WMR561WPS

Masina de spalat rufeMiele WMR561WPS – un superprodus marca Miele

Citeste si despre Electrolux EWF1284BW

Dincolo de numarul mare de rotatii, masina noastra de spalat Miele inseamna si o clasa energetica foarte economica: A+++. Mai precis, vorbim despre cea mai economica clasa, in momentul actual. Si suntem siguri ca se va mentine astfel ceva timp. Desigur, este posibil ca in viitor sa apara masini mai economice, insa, deocamdata, Miele domina piata din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Referitor la incarcatura, in cazul acestei masini putem vorbi de nu mai putin de 9 kg de rufe. Aceasta o face o masina de spalat ideala pentru familiie cu 3-4 membrii, care aleg sa spele destul de des.

Tamburul acesteia este rezistent la zgarieturi si nu pune probleme celor care vor sa aseze in interiorul sau haine. La acesta se adauga si un panou frontal emailat, la fel de rezistent la zgarieturi. Dincolo de asta, panoul cu afisaz comunica eficient cu utilizatorul deoarece el are optiuni in mai multe limbi de circulatie internationala.

Citeste si despre Beko WRE6512BWW

O alta dotare importata a prodului este varietatea de programe. Pur si simplu Miele este pefecta din acest punct de vedere. Ea are programe precum cel mixt, idel pentru cei care nu vor sa sorteze hainele. Exista program pentru denim, un material pretentios, care are nevoie de spalare intensa, dar si unul pentru articolele pretentioase din matase.

Si apropo de asta, la dotarile Miele se adauga si un program pentru articolele care sunt patate destul de rau. De exemplu, petele de iarba sau vin sunt unele destul de dificil de indepartat. Astfel, masina de spalat dozeaza corespunzator detergentul si apa pentru ca petele sa fie eficient indepartate. Si totul intr-un timp scurt.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind zise, investitia merita bugetul utilizatorului. Este una inteligenta, chiar daca presupune un buget mai mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply