LG F4WV910P2S

Masini de spalat – o multime de masini de spalat si modele din care sa poti alege. Insa, scopul, este sa o identifici pe cea care vine cu toate atributele de care ai tu nevoie pentru o perfecta igienizare a rufelor. Iar printre cele care intrunesc cele mai multe atribute ale utilizatorului se numara si modelul LG F4WV910P2S, adica masina de spalat rufe pe care o veti cunoaste mai bine din acest articol. (Doar acum la reducere)

LG F4WV910P2S

Despre LG F4WV910P2S

LG F4WV910P2S este genul de produs care vine cu un design aparte. Ea are culoarea neagra, ceea ce o face deopotriva eleganta si atractiva. Din punct de vedere al rotatiilor vorbim despre 1400 rpm, in timp ce capacitatea este 10,5 kg, ceea ce este impresionat. Masina de spalat are una dintre cele mai bune capacitati de pe paita, fiind genul de model adaptat nevoilor unei familii.

LG F4WV910P2S
Masina de spalat rufe LG F4WV910P2S, 10.5 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor Direct Drive, Turbo Wash 360, Steam +, Smart Diganosis, WiFi, Negru

Produsul este unul inovativ si modern. Iar asta se cunoaste prin doua atribute importante care trebuie mentionate inca de la inceput: conexiunea Wi-Fi. Utilizatorul se poate conecteze telefonul smart direct la masina de spalat pentru a descarca programe.

Despre LG F4WV910P2S

Alte atribute care justifica o investitie in masina de spalat rufe – LG F4WV910P2S

Citeste si despre Indesit BTW D61053 EU

LG F4WV910P2S este genul de produs care aduce cu sine ai o clasa buna de eficienta energetica. Mai precis, in cazul sau, vorbim despre A+++. Iar aceasta este considerata cea mai buna, din punct de vedere al consumului. Estimarea facuta de specialisti este ca se economiseste pana la 39% energie electrica, in comparatie cu produsele care fac parte din clasa A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Grija fata de tesaturi, prin intermediul tehnologiei specifice AI DD este un mare plus. Aceasta AI DD este cea care detecteaza delicatetea materialelor, astfel incat tesaturile asezate in cuva masinii de spalat sa fie corect tratate, iar utilizatoruls a stie implicatiile programului pentru care a optat.

Nu uitam nici de Turbo Wash, o superdotare care face ca hainele sa fie perfect spalate si igienizate, intr-un timp foarte redus: 39 de minute. Asadar, doar 39 de minute sunt necesare unui astfel de program pentru a putea curata perfect hainele.

Citeste si despre Whirlpool 3LWED4830FW

Si apropo de igienizare, in cazul masinii de spalat LG F4WV910P2S vorbim si despre tehnologia pe baza de abur, adica cea capabila de a patrunde adanc in tesaturile pentru a le curata perfect. Aceasta este principala arma a celor care isi doresc sa tina la distanta bacteriile si mirosurile neplacute.

Iar aceasta tehnologie este cu adevarat un plus pentru cei care vor sa curete haine pentru copii. Cei mici sunt sensibili si au nevoie de o atentie sporita in ceea ce priveste curatarea hainelor lor. Nu trebuie sa ramana urma de detergent asupra lor, asa ca modelul LG F4WV910P2S asigura si o clatire intensiva, atunci cand este cazul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot in cazul LG F4WV910P2S aducem aminte si despre mai putine cute. Modul de spalare al acestui produs, reduce cutele cu 30%. Iar acest lucru face ca hainele sa nu fie doar curate, ci si mult mai usor de calcat. Timpul economisit de utilizatorul masinii de spalat este pretios, iar LG F4WV910P2S stie asta!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply