LG F4J7VY2S

Curatarea rufelor nu este un lucru absolut de neglijat, avand in vedere faptul ca lumea in care traim este cladita din aparente. Tocmai de aceea, alegerea unei masini de spalat inteligente nu este un moft, ci o necesitate. Iar o recomandare interesantra a specialistilor este LG F4J7VY2S, o masina de spalat cu dotari moderne, aspect placut si functii de care va va fi greu sa va lipsiti. (vezi disponibilitatea)

LG F4J7VY2S

Despre LG F4J7VY2S

In primul rand, sa analizam putin designul produsului. Este un design mai special, de culoare gri inox, fapt care indica modernismul. De regula, griul este rezervat electrocasnicelor care stau foarte bine la capitolul dotari moderne. Iar in cazul modelului LG, producatorii au adaugat delatii negre si albe.

LG F4J7VY2S
Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S, Direct Drive, SpaSteam, Turbowash, Wifi, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Argintiu

Dimensiunile produsului sunt si ele bine stabilite, acestea fiind de 56 x 60 x 85 cm. Este o masina potrivita, cu o capactate de 9 kg. Acest lucru o face ideala pentru famiile cu 4-5 membrii.

Despre LG F4J7VY2S

Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S – o alegere incontestabil de moderna

Citeste si despre LG RC90U2AV2W

Un program aparte al acestei masini de spalat este cel care lupta impotriva alergiilor. El se adreseaza celor care sufera de diverse afectiuni precum alergia la ambrozie, par de pisica sau alte animale. Astfel, acest program de spalare este creat special sa-i ajute in cazul in care hainele lor au intrat in contact respectivele surse declansatoare. Prin reglarea corespunzatoare a apei si caldurii sunt creatii aburii. Acestia duc la o curatare optima a rufelor, astfel incat rufele sa fie perfect igienizate. In acest caz vorbim de o reducere a bacteriilor in proportie de 99,9%, ceea ce este cu adevaratr impresionant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina permite utilizatorilor sa adauge articole, chiar da programul de spalare a pornit deja. In primele minute ale ciclului de spalare, articolele uitate pot fi adauga cu succes, printr-o simpla apasare a butonului de pauza. Si totul este foarte usor. Masina nu se strica, iar rufele sunt bine igienizate.

Pretul masinii de spalat rufe LG F4J7VY2S este mare. Acesta depaseste cu mult media pe care o au aceste dispozitive. Insa, chiar si asa, nu putem contesta performantele si eficienta produsului. Daca suntem corecti, dam cezarului ce este al cezarului.

Citeste si despre Bosch WAT20360BY

Tehnologia moderna cunoscuta drept 6 Motion Direct Drive este cea care activeaza tamburul de spalare, astfel incat acesta sa nu strice tesaturile. In acest mod, nici rochiile delicate nu au de suferit. Acelasi lucru il putem spune si despre lana sau chiar sinteticele care, de regula, se decoloreaza usor.

Masina de spalat rufe LG F4J7VY2S se mai remarca printr-un motor foarte silentios. Acesta are o garantie standard de 10 ani si este foarte bun pentru o masina inteligenta si eficienta. Clasa de eficienta energetica este A+++, ceea ce inseamna un consum foarte redus de doar 152 kwh/ an. Impresionant, nu? Chiar si atunci cand vine vorba de viteza de centrifugare, masina dispune de clasa A.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este mai mare decat in cauzul altor masini de spalat vase. Insa, produsul se bucura de apreciere, recunoastere si reputatie buna. Toti cei care au incercat masina de spalat i-au recunoscut meritele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply