LG F4J6VG1W

O grija principala pentru multi dintre noi este partea de spalare a rufelor cu ajutorul unei masini de spalat astfel incat sa nu fie nevoie de a apela la spalarea manuala a acestora. Putem sa ne lovim si de partea in care avem de ales un anumit model de masina de spalat insa nu trebuie sa ne facem griji pentru ca exista numeroase posibilitati insa la fel de multe sunt si cele legate poate de alegerea unui model LG F4J6VG1W.(vezi oferta de AZI)

LG F4J6VG1W

Despre LG F4J6VG1W

Cu siguranta avem de vazut faptul ca vorbim despre un model modern iar asta se vede fara probleme si poate fi vorba despre aspectul pe care il are insa daca analizati mai bine puteti observa ca LG F4J6VG1W ofera mai mult decat o masina de spalat.

LG F4J6VG1W
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6VG1W, Direct Drive, Spalare 9kg/Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa A, Alb

Din analiza tuturor considerentelor putem sa vedem faptul ca in urma utilizarii acestui model nu doar ca veti scapa de ceea ce inseamna rufe murdare cu si de ceea ce inseamna consumul foarte mare de timp.

Despre LG F4J6VG1W

Un model LG F4J6VG1W divers

Citeste si despre Heinner HSWM-84WH

O masina de spalat rufe cu uscator incorporat poate fi varianta cea mai buna pentru foarte multi dintre noi si mai ales pentru cei care nu se pot bucura de o locuinta foarte spatioasa si care sa le permita instalarea atat a unei masini de spalat cat si a unui uscator. Nu acesta este singurul elemente pentru care LG F4J6VG1W poate fi considerat o optiune fiabila intrucat caracteristicile detinute sunt cu siguranta multiple.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cum am precizat faptul ca poate suplini doua electrocasnice si ocupa locul sau spatiul destinat doar unuia dintre ele avem de vazut pozitionarea efectiva a acestui model. Veti avea pentru asta nevoie ca locul ales sa fie unul ce masoara 85 cm inaltime, 60 cm latime si 56 cm in adancime ceea ce nu este cu mult mai mult decat un model obisnuit si simplu insa mai aveti de tinut cont de deschiderea spre stanga a hubloului dar si de partea de diametru de 30 cm a acestuia.

Pozitionarea s-a finalizat este timpul sa vedem si partea de utilizare efectiva iar in urma unei utilizari pentru spalare si uscare avem consumul de resurse. Pentru consumul de apa este vorba despre unul mediu anual de 11400l in timp ce pentru partea de energie electrica avem un consum ce determina pozitionarea acestui model in clasa A.

Citeste si despre Gorenje W6523S

Daca privim cele doua functionari si utilizari separate atunci pentru spalare LG F4J6VG1W dispune de o capacitate de incarcare de pana la 9kg de rufe, de o viteza de centrifugare de 1400 rpm dar si de 14 programe pe care sa le utilzati si mentionam cele precum antialergic, Baby care sau Direct Wear.

Partea de uscare a rufelor are ca si caracteristici cele 5 kg ca si capacitate de incarcare dar si 4 programe pe care le veti putea utiliza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru toate rezultatele obtinute in urma utilizarii LG F4J6VG1W trebuie multumit si unor elemente precum functiile Easy care, Add item, blocare acces interfata sau semnalizare finalizare program. In egala masura avem si tehnologiile Smart Diagnosis, True Steam, NFC sau 6 Motion.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply