LG F4J6TY0W

Sunt zeci, sute sau chiar mii de modele de masini de spalat rufe pe piata in momentul de fata, insa se pare ca doar o mica parte dintre acestea se bucura si de o popularitate insemnata. De exemplu, masina de spalat rufe LG F4J6TY0W (vezi cea mai buna oferta de pret) se numara printre cele mai frecvent achizitionate produse electrocasnice de pe piata in momentul de fata.

LG F4J6TY0W

Despre LG F4J6TY0W

Acest model este frecvent cumparat de familiile mici si medii ce nu sunt alcatuite, in general, din mai mult de 4 membri. Pentru ca masina de spalat sa faca intr-adevar fata tuturor solicitarilor si nevoilor personale, ideal este sa se tina cont de acest aspect. Astfel, odata ce s-a investit in acest produs electrocasnic de prima clasa, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

LG F4J6TY0W
Masina de spalat rufe LG F4J6TY0W, Direct Drive, SpaSteam, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Celebrul brand LG s-a facut remarcat de ani de zile pe piata cu electronice si electrocasnice moderne, deosebit de calitative si care pot fi achizitionate la preturi foarte accesibile.

LG F4J6TY0W

Caracteristicile masinii de spalat rufe LG F4J6TY0W

Un prim aspect ce se refera in principal la aspectul produsului consta in faptul ca are un design deosebit de atractiv si nu ocupa nici exagerat de mult spatiu, precum se intampla in multe alte cazuri. Nu este cea mai mica din punct de vedere a dimensiunii, insa nici nu se incadreaza in cele foarte mari. De altfel, masina de spalat rufe LG F4J6TY0W masoara in inaltime 85 cm, in adancime 56 cm, iar in latime 60 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta are o capacitate de 8 kg, ceea ce e suficient pentru o familie mica sau medie. Viteza de centrifugare a acesteia e de 1400 de rotatii pe minut, nivelul de zgomot produs in procesul de spalare e de 55 dB, iar in cel de centrifugare de 73 dB. Astfel, este un produs destul de silentios ce nu incomodeaza.

Masina de spalat rufe LG F4J6TY0W: cea mai buna alegere cand calitatea se pune pe primul plan

Un aspect ce cu adevarat a reusit sa ii impresioneze placut pe utilizatori consta in faptul ca prin tehnologia NFC tagging, acesta isi poate descarca diverse programe de spalare. Mai apoi, prin simpla atingere a telefonului pe simbolul NFC Tag On, se pot folosi rapid si eficient toate acele programe. In plus, orice mica problema este descoperita inca din faza incipienta de functia Smart Diagnosis, astfel ca nu exista posibilitatea ca acasta sa devina una majora si sa afecteze functionalitatea masinii de spalat rufe.

Masina de spalat rufe LG F4J6TY0W beneficiaza si de un numar impresionant de 14 programe de spalare extrem de practice, printre care se numara antialergic, plapumi, amestecate, anti-pata, program rapud, spalare delicata, jeans, colorate, prespalare, precum si multe altele. Astfel, acst produs electrocasic reuseste cu succes sa satisfaca nevoile si cerintele oricui, chiar si celui mai pretentios utilizator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

In plus, pe cat este de excelenta din punctul de vedere al eficientei, pe atat este si de economica masina de spalat rufe LG F4J6TY0W. Aceasta prezinta un consum anual de energie de aproximativ 132 kW/h, iar de apa de 10700 l. Asadar, aceasta prezinta in mod cert cel mai bun raport calitate pret de pe piata in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo