LG F4J6TGOW

Sa vorbim despre masini de spalat rufe. Acestea sunt un lucru indispensabil. Inchipuiti-va numai cat de greu ar fi sa spalati rufele manual, mai ales in anotimpurile reci, cand se usuca atat de greu. Insa, datorita unor produse inivatoare ,precum masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW (doar acum in oferta), acest lucru nu mai este o optiune. Insa, dincolo de faptul ca aceasta isi face treaba bine privind curatarea hainelor, masina vine si cu o serie de dotari superioare pe care utilizatorul modern trebuie sa le ia in calcul atunci cand face achizitia.

LG F4J6TGOW

Despre LG F4J6TGOW

Aceasta masina de spalat rufe vine cu designul specific LG. Ce inseamna mai exact acest lucru? Inseamna un dispozitiv care dispune de sistemul Motion Direct Drive, determinand o serie de miscari variate ale cuvei, totul in functie de tipul de program ales.

LG F4J6TGOW
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW, Spa steam, Direct Drive, Spalare 8kg/Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa A, Alb

Astfel, cuva masinii se roteste atat spre stanga, cat si spre dreapta, imbunatatind considerabil performantele procesului de spalare. Iar rezultatele sunt unele de top: rufe perfect curate, igienizate, fara a exista riscul deteriorarii tesaturilor. Iar cand vine vorba de rezultate, masina de spalat nu dezamageste. Ea isi face treaba bine de fiecare data, trecand cu usurinta testele timpului.

LG F4J6TGOW

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW – ce o face diferita

Masina de spalat rufe vine cu programe specifice pentru orice tip de tesaturi: de la bumbac pana la programul intensiv care duce la eliminarea petelor dificile: pete de vin, sirop de fructe de padure, pete de miere, iarba verde si altele asemenea. Motorul din dotarea produsului LG F4J6TGOW este unul caracterizat de fiabilitate. Acesta se dovedeste silentios, scopul companiei LG fiind de a nu-si dezamagi sub nicio forma utilizatorii. Compania ofera acestora nu mai putin de 10 ani de garantie, ceea ce poate fi considerat drept o garantie a calitatii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tehnologia NFC tagging este cea care permite utilizatorului sa adauge masinii programe noi, lucru care reprezinta o premiera pentru un astfel de produs. Astfel, se poate face apel la optiuni precum Baby Care care este ideal pentru hainele de bebelusi. Acest program duce la igienizarea perfecta a tesaturilor, astfel incat sa nu irite pielea bebelusilor. Stiti foarte bine cat de sensibili pot fi cei mici atunci cand vine vorba de heinele pe car ele poarta.

LG F4J6TGOW – detalii privind eficienta

Totodata, acest program este ideal si pentru lana. Lana este cunoscuta drept unul dintre cele mai pretentioase materiale, deoarece ea „intra” usor la apa, ceea ce o face o reala bataie de cap pentru cei care vor sa se bucure de puloverele lor vreme indelungata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Dincolo de acest lucru, masina de spalat rufe vine cu un real avantaj, care o diferentiaza clar de alte modele de pe piata. Este vorba de uscatorul pe care il are incorporat si care o ajuta sa scoata rufele aproape gata de a fi purtate. Avand in vedere pretul mare al unui uscator de rufe, acest lucru este o doatare premium pentru masina de spalat LG F4J6TGO.

Avand in vedere faptul ca este vorba de o masina cu uscator, este firesc ca pretul acestui produs sa fie usor mai piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo