LG F4J6EY2W

O masina de spalat cu adevarat avantajoasa nu trebuie doar sa aiba un aspect placut sau sa indeparteze murdariile de pe diferite tipuri de tesaturi, ci sa indeplineasca si alte functii. De exemplu, masina de spalat rufe LG F4J6EY2W (acum la oferta) asigura spalarea hainelor si totodata garanteaza reducerea alergenilor, ofera siguranta utilizatorului si totodata poate fi controlata cu ajutorul smartphone-ului.

LG F4J6EY2W

Despre LG F4J6EY2W

Masina de spalat rufe este in zilele noastre un „must have”, mai ales atunci cand membrii familiei sunt destul de numerosi. De altfel, misiunea de a spala devine una mult mai simpla, mai sigura si mai eficienta in acelasi timp. Asadar, mai ales atunci cand se are in vedere capacitatea, aceasta masina de spalat rufe reprezinta cea mai buna alegere de pe piata in momentul de fata.

LG F4J6EY2W
Masina de spalat rufe LG F4J6EY2W, 8.5 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Afisaj LED, Steam, Inverter Direct Drive, 6 Motion, Functii Smart, NFC, 60 cm, Alb

Ce-i drept, sunt multe modele de masini de spalat rufe pe piata in ziua de azi, insa putine la numar sunt cele ce reusesc sa multumeasca pe deplin familiile ce sunt alcatuite din numerosi membri. Totusi, se pare ca masina de spalat rufe LG F4J6EY2W a reusit pana in prezent sa multumeasca un numar impresionant de utilizatori, care mai de care mai pretentiosi.

LG F4J6EY2W

Avantajele detinerii masinii de spalat rufe LG F4J6EY2W

Un prim si urias avantaj al acestui produs electrocasnic este chiar reprezentat de lupta pe care o poarta contra alergenilor. Mai ales atunci cand in familie se afla persoane alergice sau copii, aceasta masina de spalat rufe reprezinta cea mai buna alegere. Aceasta prezinta functia Allergy Care ce joaca rolul unui dezinfectant ce reduce cu pana la 99,9% din alergeni, precum ar fi acarienii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ce parinte nu isi doreste de la masina sa de spalat sa nu provoace mult zgomot, pentru ca cei mici sa se odihneasca? Ei bine, chiar si aceasta functie e indeplinita cu succes de masina de spalat rufe LG F4J6EY2W. Aceasta nu produce mult zgomot, astfel ca nu isi va face simtita foarte tare prezenta din acest punct de vedere.

LG F4J6EY2W: arma suprema impotriva alergenilor

Functia NFC reprezinta o adevarata inovatie extraordinar de utila si de practica ce a inceput sa devina din ce in ce mai cautata de utilizatori pentru masina lor de spalat. Aceasta permite rezolvarea rapida a oricaror probleme minore, astfel incat rezultatul final sa fie unul de exceptie: haine imaculate, intr-o stare perfecta. Memoria e chiar pentru 20 de articole, ceea ce e cu adevarat impresionant.

Specificatiile prin care aceasta masina de spalat rufe LG F4J6EY2W a reusit sa ii impresioneze chiar si pe cei pretentiosi tin de capacitatea de incadrare de 8.5 kg, viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm, prezenta unui numar de 14 programe, precum si durata programului rapid de 30 de minute.

Referitor insa la functiile pe care le prezinta, important de mentionat sunt Streamspa, Functie reset, Functii Smart, Programare intarziata, Sistem de reglare a consumului, Detectare automata a cantitatii, Selector centrifugare, precum si multe altele. Si pe partea de siguranta s-a pus foarte mult accent, intocmai pentru ca acest model beneficiaza de functia de intrerupere program, precum si de cea a blocarii accesului interfatei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, rezultatul e cat se poate de clar: aceasta masina de spalat rufe reprezinta una din cele mai avantajoase investitii in materie de dispozitive electrocasnice in momentul de fata.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo