LG F2WT4S6AIDD

Lipsa de spatiu dintr-o locuinta este unul dintre principalele motive care fac din masina de spalat rufe slim o alegere inteligenta. Iar printre modele care se remarca in gama slim se numara si LG F2WT4S6AIDD. (Doar acum la reducere)

LG F2WT4S6AIDD

Despre LG F2WT4S6AIDD

LG F2WT4S6AIDD este genul de produs care vine cu dotari special, referitoare inclusiv la design. Asadar, acesta este atractiv, chiar daca masina de spalat rufe este una slim. In plus, acesteia i se mai adauga dotari precum un afisaj cu LED si caracteristici intuitive. Desigur, pe langa acest afisaj, panoul de control este unul manual, dar la fel de usor de folosit.

LG F2WT4S6AIDD
Masina de spalat rufe Slim LG F2WT4S6AIDD, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, AI Direct Drive, Steam, Smart Diagnoisis, WiFi, Alb

Culoarea este clasica si usor de asortat. Numarul de rotatii este standard si este de 1200 rpm. Incarcatura nu este mare, dar nici mica. Mai precis, in cazul acestei masini de spalat vorbim despre un numar maxim de 6,5 kg. Noi zicem ca acestea sunt suficiente pentru cei vare vor sa spele lenjerii de pat, paturi sau haine ceva mai multe. Ba mai mult, masinile cu astfel de incarcaturi sunt recomandate cuplurilor sau colegilor de apartament.

Despre LG F2WT4S6AIDD

Masina de spalat rufe Slim LG F2WT4S6AIDD – slim, dar eficienta

Citeste si despre Beko WTV9744XW0

Modelul Slim LG F2WT4S6AIDD vine cu tehnologie de tipul AI DD, care detecteaza automat incarcatura din interiorul masinii si seteaza automat programul. Astfel, cu ajutorul acestui atribut, rufele nu doar ca sunt spalate si iginizate corespunzator, dar sunt si protejate. Ele nu se agata si nici nu capata acel aspect neplacut, scamosat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Totodata, tehnologia pe baza de abur se dovedeste un mare plus. Masina de spalat rufe beneficiaza de o cantitate mare de vapori de abur, care patrund adanc in tesaturile hainelor si care duc la indepartarea petelor care se dovedesc o provocare. Printre ele, amintim petele de cafea, sirop sau mancare cu grasime.

Sunt specilisti care au ales sa testeze masina de spalat rufe Slim LG F2WT4S6AIDD si au ajuns la concluzia ca ea elimina alergenii in proportie de 99,9%, ceea ce este de-a dreptul impresionant.

Citeste si despre Bosch WAN24061BY

Mentionam in cazul masinii de spalat rufe Slim LG F2WT4S6AIDD faptul ca ea vine cu o tehnologie care nu doar ca iginizeaza rufele, dar indeparteaza si cutele. Ba mai mult, ea lasa rufele mai usor de netezit, chiar si cu statiile de calcat care nu au o putere foarte mare.

Tot din categoria aspecte demne de luat in calcul, in cauzl masinii de spalat Slim LG F2WT4S6AIDD vorbim si despre fsptul ca ea permite conectarea la dispozitive inteligente precum smartphone-ul, prin intermediul unei aplicatii ce poate fi downloadata gratuit. Iar daca te intrebi de ce ai vrea sa conectezi masina de spalat rufe la smartphone, avem noi o explicatie: pentru ca aplicatia iti permite un control al dispozitivului si pentru ca te ajuta sa ai in portofoliu o multime de optiuni adaptate tuturor rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat rufe Slim LG F2WT4S6AIDD este unul adaptat ofertei. Mai precis, el corespunde dotarilor acesteia si este gandit de asa natura incat sa faca din acest produs unul accesibil. La toate acestea se adauga si faptul ca ea face parte din clasa de eficienta energetica A+++, adica cea mai economica de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply