LG F2J5WN4W

Fiind disponibile pe piata atat de multe modele de masini de spalat rufe, decizia de a achizitiona una devine mai greu de luat. Cu toate acestea, daca se au in vedere anumite repere dupa care sa se ghideze, posibilitatea de a gasi produsul potrivit devine si mai mare: aspectul, specificatiile si pretul. De altfel, se pare ca pana in prezent, masina  de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W (acum la reducere) se claseaza in topul preferintelor utilizatorilor, intocmai pentru ca beneficiaza de cel mai bun raport calitate pret de pe piata in momentul de fata.

LG F2J5WN4W

Despre LG F2J5WN4W

Spre deosebire de multe alte modele de masini de spalat rufe de pe piata, aceasta a reusit sa ii multumeasca chiar si pe cei mai pretentiosi. La o prima vedere, aspectul produsului este de-a dreptul atractiv.

LG F2J5WN4W
Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Alb

Are un design simplu dar care totodata contine ceva unic. Astfel, indiferent de stilul baii in care va fi montata, masina de spalat rufe  Slim LG F2J5WN4W va aduce un plus de design. Cu toate ca aspectul reprezinta o segment extrem de important, specificatiile sunt cele ce fac intr-adevar diferenta.

LG F2J5WN4W

Designul reprezinta unul din aspectele de care orice utilizator tine cont, iar din acest punct de vedere, masina de spalat rufe  Slim LG F2J5WN4W pur si simplu exceleaza. Aceasta are un aspect placut, usor de remarcat. Este de culoare alba, astfel ca se incadreaza perfect in orice baie, indiferent de stilul pe care il prezinta aceasta. De altfel, aceasta masoara in adancime 45 cm, in latime 60 cm, iar in inaltime 85 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Scurta prezentare a masinii  de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W

Mai mult decat atat, atuurile cu adevarat importante constau in functiile si caracteristicile pe care le prezinta aceasta masina de spalat rufe  Slim LG F2J5WN4W. Functiile pe care le prezinta, de altfel, vor ajuta orice familie sa aiba haine mai curate si mai bine intretinute, chiar si dupa spalari indelungate.

Functiile importante de mentionat ce contribuie la acest lucru sunt de detectare automata a cantitatii, de programare intarziata, de timer, de indicator pentru timpul programului, de reducere a vibratiilor, precum si de reducere a zgomotului. Si pe partea de siguranta s-a pus foarte mult accent la acest model. De altfel, acesta beneficiaza de doua functii esentiale: de blocare acces interfata si de semnalizare finalizare program.

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN4W: super eficienta la pret redus

Mai mult decat atat, aceasta  masina de spalat rufe  Slim LG F2J5WN4W prezinta si un numar de 14 programe de spalare, extrem de practice si de utile pentru orice familie. Printre acestea se numara cele pentru lenjerii, sintetice, bumbac, rufe delicate, dar si de prespalare. Astfel, materialele de orice tip isi vor pastra calitatea deplina, chiar si atunci cand sunt supuse unui numar ridicat de spalari.

Pe partea de specificatii tehnice, important de mentionat sunt capacitatea de incarcare de 6.5 kg, viteza maxima de centrifugare de  1200 rpm, precum si nivelul zgomotului de 55 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, este o masina de spalat silentioasa, care isi face foarte bine si eficient treaba si care poate fi totodata achizitionata la un pret extrem de accesibil tuturor.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo