Indesit IWSNE 61253 C

Masinile de spalat slim nu mai sunt de mult unele care te pun sa renunti la calitate pentru a reusi sa economisesti spatiu. Din fericire, acestea au ajuns sa fie la fel de performante ca unele cu design normal, singura diferenta fiind ca ele arata usor altfel. Asadar, poti apela cu incredere la una, chiar si daca vrei sa o cumperi pentru o locuinta normala (mai ales atunci cand nu speli chiar atat de mult). Indesit IWSNE 61253 C (cea mai buna oferta doar AICI) este un model mai mult decat decent, cu multe caracteristici atractive, unul care mai este si slim pe deasupra. In cele din urma, nu vorbim despre o masina cu foarte mari pretentii, dar pentru una cat de cat ieftina isi face treaba foarte bine si in cele ce urmeaza vom vedea si de ce.

Indesit IWSNE 61253 C

Despre Indesit IWSNE 61253 C

Unele masini de spalat slim se pot compara ca marime cu cele normale (cel putin cu unele dintre acestea). Indesit IWSNE 61253 C este insa usor mai mica, desi am vazut destule modele cu design clasic avand tot capacitatea de 6 kg. Daca ai cumparat-o tocmai pentru ca nu ai spatiu, atunci probabil acesta este un sacrificiu pe care il poti face linistit. Insa si daca locuiesti singur si nu iti trebuie o masina foarte incapatoare, aceasta devine la fel de ok de achizitionat. Bineinteles, nu toate programale vor spala 6 kg (spre exemplu, cele scurte si cele pentru materiale sensibile intra in functiune cand masina este mai slab incarcata), dar pentru programele clasice, capacitatea e cea de 6 kg.

Indesit IWSNE 61253 C
Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Ca design pur, masina arata normala. E mai ingursta cu vreo cativa centimetri, dar nu ajunge sa arate ciudat din aceasta cauza. E alba, ca orice model mai ieftin si are un panou de control mare, cu multe instructiuni. Are si afisaj digital, deci totul este la locul in care trebuie.

Clasa energetica buna si multe programe de spalare

In sine, numarul de programe de spalare conteaza mai putin. Sau conteaza, dar nu e asa important daca o masina are 14 sau 16, pentru ca exista posibilitatea de a nu folosi niciodata cele doua setari in plus. Indesit IWSNE 61253 C are insa 16 programe, deci nimeni nu poate spune ca nu sunt suficiente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina e dotata atat cu setarile clasice (prespalare, spalare manuala, centrifugare) cat si cu unele pentru materiale speciale sau articole speciale (lana, sintetice, camasi, sport, haine colorate si altele). Daca vrei sa faci economie poti spala cu functia eco, iar daca vrei sa scapi mai rapid, este posibil sa folosesti unul dintre programele scurte, de pana la 30 de minute.

Asa cum spuneam si mai sus, nu toate acestea permit spalarea a 6 kg de rufe, dar in tot cazul nici nu stiu daca vei fi nevoit sa speli atat de multe haine in conditii mai speciale.

Indesit IWSNE 61253 C este un model care are si functie de programare intarziata, dar si protectie pentru copii (ceea ce inseamna ca usa nu se poate deschide in timpul spalatului). Prin niciuna dintre aceste functii modelul nu iese in evidenta, dar asta nu inseamna ca nu isi face treaba bine, lucru care este de fapt si cel mai important.

Un aspect foarte important al acestei model este clasa energetica. Indesit IWSNE 61253 C face parte din clasa A+++, ceea ce o ajuta sa fie una dintre cele mai eficiente masini de spalat din punct de vedere energetic. Conteaza si faptul ca este destul de mica, dar tehnologia moderna care sta in spatele ei face posibil consumul redus de energie, si chiar de apa. Nici nivelul de zgomot nu e unul prea mare, deci nu deranjeaza deloc atunci cand functioneaza (asta daca  nu esti extrem de sensibil sau nu dormi cu ea la cap).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Indesit IWSNE 61253 C este un model slim care nu dezamageste. In plus, prezinta un raport calitate pret care recomanda de la sine aceasta masina de spalat. Totusi, trebuie sa fii si constient ca nu este cea mai mare posibil, capacitatea ei de spalare fiind una relativ redusa. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie folosita doar de cei care stau singuri. 6 kg e suficient pentru a deservi o familie de trei persoane, dar daca sunt mai multi membri, as spune ca merita sa iei una mai mare. In rest, programele sunt cele necesare, iar clasa energetica este cu adevarat imbatabila.

8.5 Total Score
Indesit IWSNE 61253 C, masina de spalat slim la un pret foarte mic

Indesit IWSNE 61253 C - masina de spalat model slim cu un raport calitate pret foarte bun.

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Clasa energetica extrem de aconoma
  • Design ok
CONS
  • Capacitatea de incarcare este mai mica
User Rating: 2.67 (3 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo