Indesit IWSC51051CECO

In cazul in care masina de spalat pe care o aveti in prezent trebuie schimbata sau nu mai face fata nevoilor din familia dumneavoastra, este timpul pentru a achizitiona una noua, mai performanta si de ce nu, mai economa? Atata timp cat tehnologia este tot mai avansata si aveti posibilitatea de a alege intre numeroasele modele pe care le gasiti pe piata, insa trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte: bugetul pe care il aveti, ce specificatii tehnice are, care sunt programele cele mai eficiente si clasa energetica, pentru a fi siguri ca nu veti avea de platit o factura incarcata la energie electrica.  Puteti sa va ganditi la modelul Slim Indesit IWSC51051CECO (doar AICI in oferta).

Indesit IWSC51051CECO

Despre Indesit IWSC51051CECO

Unul din avantajele prezentate de aceasta masina de spalat Indesit IWSC51051CECO este Functia Eco Time. Aceasta optiune va ofera posibilitatea de a spala si o cantitate mai mica de haine, nu neaparat 5 kg. De exemplu, puteti pune la spalat chiar si 3 kg de rufe care nu sunt foarte murdare, fie din materiale sintetice, fie din bumbac, utilizand o cantitate mai redusa cu pana la 40% de apa si energie si intr-un interval de timp mai scurt.

Indesit IWSC51051CECO
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Nu trebuie sa mai asteptati timp de cateva zile pentru a aduna o cantitate de 5 kg  de rufe pentru a folosi masina de spalat, ci puteti folosi Functia Eco Time.

Functia Eco Time- mai multa eficienta

Aveti de asemenea programe speciale pentru a spala incaltamintea sport si pentru a spala articolele din denim. Astfel, blugii dumneavoastra pot fi spalati si uscati intr-un timp scurt.

O alta functie importanta a modelului Indesit IWSC51051CECO, de care trebuie sa stiti este cea de temporizator. Cum functioneaza? Este simplu: puteti sa programati pornirea masinii inintervalul orar preferat, care va avantajeaza. Trebuie doar sa selectati programul de care aveti nevoie si ulterior, masina de spalat va porni la ora pe care ati selectat-o dumneavoastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Optiunea Energy Saver va permite sa economisiti energie, pana la 70%; aveti la dispozitie ciclurile: sintetice, jeans, bumbac.

Clasa de eficienta energetica A+

Modelul acesta este inclus in clasa de eficienta energetica A+, iar din punct de vedere al clasei de eficienta energetica la spalare, in clasa A. Consumul mediu anual de apa este de 7546 litri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, iar tipul de incarcare este frontal. Cuva este din poliplex, iar panoul de comanda se actioneaza mecanic.

Modelul Indesit IWSC51051CECO are sistem de detectare spuma si sistem de etanseizare. Un plus la aceasta masina de spalat este sistemul de reglare al consumului, care evident ca va ajuta sa economisiti apa. Modelul are 16 programe de spalare, iar cel mai rapid program dureaza 20 de minute. Printre programele de spalare pe care le aveti la indemana la aceasta masina de spalat se numara si: programe delicate, program pentru perdele si matase, program sport, lana, program rapid, matase, bumbac etc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Modelul este unul silentios si econom si este dotat cu numeroase functii si optiuni, ceea ce il face potrivit pentru oricine isi doreste o masina de spalat performanta la un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply