Indesit Innex XWDE 961480X

Va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe cu tot cu uscator? Atunci nu mai este deloc vreme de pierdut si trebuie sa va prezentam modelul Indesit Innex XWDE 961480X.(vezi oferta de AZI)

Indesit Innex XWDE 961480X

Despre Indesit Innex XWDE 961480X

Modelul de masina de spalat rufe vine cu un numar mare de rotatii, respectiv 1400, fapt care duce la rapiditate de spalare, dar si buna curatare a rufelor. Dincolo de acest lucru, modelul este unul cu design simplu.

Indesit Innex XWDE 961480X
Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X, 1400 RPM, 9 kg spalare/ 6 kg uscare, Clasa A, 16 Programe, Alb

Referitor la numarul de programe disponibile in cazul acestui dispozitiv, acestea sunt suficient de mult: 16 programe, special create pentru a face fata oricaror provocari. Asa ca masina lucreaza bine cu orice tip de tesaturi.

Despre Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X – spala si usuca bine

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Modelul este unul special. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca vine cu doua dotari in loc de una: mai intai, produsul spala bine hainele, pregatindu-le apoi pentru a fi perfect netezite cu ajutorul unui fier de calcat bun. Iar uscatorul inclus in cazul acestui produs este cu adevarat de folos deoarece duce la obtinerea unor rufe gata de a fi purtate (daca este vorba de haine) sau gata de a fi folosite (daca este vorba de prosoape sau lenejerii de pat).

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de acest lucru, dintre dotarile masinii de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X face parte si functie speciala pentru eliminarea mirosurilor. Aceasta determina o miscare speciala a cuvei, astfel incat atat spalarea cu detergent, cat si clatirea sa se realizeze in conditii perfecte.

Ba mai mult, Indesit Innex XWDE 961480X beneficiaza de o functie care detecteaza automat cat de ude sunt rufele. Daca ele sunt confectionate din tesaturi ceva mai groase, atunci ele vor fi supuse unei temperaturi mai ridicate, astfel incat ele sa fie imediat uscate. In aceasta categorie intra lana si materialul de blugi, de regula. Dar si bumbacul este uneori o tesatura care pune ceva probleme utilizatorului.

Citeste si despre Indesit Innex XWDA 751480X

Masina permite spalarea oricaror articole, inclusiv a celor sport care necesita atentie speciala. De ce? Ele se murdaresc foarte usor si trebuie curatate cel putin o data pe saptamana. Iar acest lucru trebuie sa se realizeze fara ca ele sa se scamoseze, fara sa se rupa sau altele asemenea.

In ceea ce priveste capacitatea, aceasta poate fi considerata destul de generoasa. Vorbim de un produs care permite introducerea a 9 kg de haine, atunci cand vine vorba de spalare si 6 kg de haine atunci cand se ocupa de procesul de uscare al rufelor. Si apropo de rapiditatea, modelul isi face treaba in doar 45 de minute. Interesant, nu-i asa? Majoritatea masinilor se rezuma la doar 7 kg atunci cand vine vorba de spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este unul destul de bine stabilit. Masina de spalat nu este scumpa, dar nici nu poate fi incadrata la categorie chilipir. Ce trebuie tinut cont atunci cand o mentionam este faptul ca ea are un consum destul de ridicat, atunci cand vine vorba de energie electrica. Acest lucru o situeaza in clasa A si nu in clasele superioare din acest punct de vedere precum A+ sau A++.

1 Comment
  1. dupa fiecare ciclu de spalare&uscare trebuie sa curat cuva si garnitura de cauciuc de cantitatea enorma de scame care altfel s-ar transfera pe haine si s-ar plimba prin casa… urata treaba…

Leave a reply