Indesit BWSA 61053 W EU

Spalatul rufelor inseamna pentru foarte multi petrecerea unui timp indelungat pentru a putea spala toate rufele care s-au murdarit sau care au fost purtate in timpul unei saptamani dar in acelasi timp insemna si un efort foarte mare. Toate aceste lucruri era datorate utilizarii unor masini de spalat semi-automate sau apelarea la spalarea manuala insa cu un model Indesit BWSA 61053 W EU cu siguranta puteti elimina tot ce inseamna efort si timp consumat.(vezi oferta de AZI)

Indesit BWSA 61053 W EU

Despre Indesit BWSA 61053 W EU

Alegerea unui astfel de model poate fi un plsu pentru foarte multe familii si pentru foarte multe locuinte insa trebuie sa fiti convinsi de ceea ce ofera Indesit BWSA 61053 W EU inainte de a o achizitiona.

Indesit BWSA 61053 W EU
Masina de spalat rufe Indesit BWSA 61053 W EU, 6 kg, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Apelarea la o masina de spalat nu inseamna doar mai mult timp pentru voi ci inseamna si un mod de a spala rufele mai eficient si de a obtine curatarea si igienizarea acestora.

Despre Indesit BWSA 61053 W EU

In alegerea Indesit BWSA 61053 W EU

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Daca designul este elementul pe care il urmariti in momentul in care alegeti orice electrocasnic in privinta alegerii acestui model nu veti avea foarte multe elemente intrucat se poate incadra in cel consacrat. Partea de nuanta este clasica alba iar pentru panoul de comanda aveti posibilitatea de a va ajuta atat de elemente mecanice cat si de unele elemente digitale insa trebuie sa mentionam si partea in care Indesit BWSA 61053 W EU este o masina de spalat cu incarcare frontala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modul in care incarcati rufele poate sa conditioneze intr-o oarecare masura pozitionarea masinii de spalat insa in egala masura poate fi vorba si despre o utilizare mai usoara. Pozitionarea exacta insa trebuie sa tina cont de faptul ca veti avea o inaltime a masinii de spalat de 85 cm, o latime de 59.5 cm iar pentru adancime veti avea doar 42.5 cm ceea ce o poate aduce spre gama celor slim. La pozitionare mai aveti si deschiderea hubloului spre stanga dar si a sertarului pentru detergent sau balsam.

O dimensiune avantajoasa nu va limiteaza posibilitatile de spalare la minim iar capacitatea de incarcare a acestui model este una de 6kg ceea ce este destul de bine pentru orice familie. Modul de utilizare si incarcare l-am vazut insa avem de vazut si modul de functionare iar asta prin prisma programelor diponibile.

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Aveti posibilitatea ca prin intermediul Indesit BWSA 61053 W EU sa va bazati pe un program de spalare cu consum redus de energie, un program dedicat articolelor sport sau poate cel pentru matase si perdele.

Timpul redus pentru spalare inseamna si posibilitatea de a va baza pe un program de spalare rapida de 30 minute dar si pe o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Mai avem de clarificat si ceea ce inseamna utilizarea in siguranta a acestui model iar daca avem prezenta unor copii atunci putem sa ne legam de partea de blocare a accesului la interfata de control.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate aceste elemente mai putem avea de vazut decat partea de eficienta din perspectiva consumului de apa de 8400l mediu anual sau a celui de energie ce pozitioneaza Indesit BWSA 61053 W EU in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply