Indesit BWSA 51052W EU

Masina de spalat rufe nu poate lipsi din nicio locuinta. Mai ales daca sunteti mai multi membrii in aceeasi locuinta sia aveti nevoie ca rufele sa fie spalate. In ziua de astazi, o masina de spalat rufe este mult mai moderna si are numeroase trasaturi pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de rufe ingrijite, nu doar curatate. Tocmai de aceea, pentru cei care isi doresc un astfel de model este chiar indicat. Veti avea la dispozitie numeroase programe si functii pe care sa le folositi in vederea spalarii rufelor dumneavoastra. Iar pentru cei care isi doresc un astfel de model recomandam gama Indesit. Iar din aceasta gama, o optiune buna este Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU(vezi oferta de AZI)

Indesit BWSA 51052W EU

Despre Indesit BWSA 51052W EU

Adancimea pe care o are acesta este de 42.5 cm. Despre latimea produsului trebuie spus ca este de 59.5 cm. Este un model destul de inalt, masurand 85 cm, fiind destul de buna.

Indesit BWSA 51052W EU
Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU are un consum anual de energie de 148 kWh. Anual, acest model are un consum de apa de 7550 l. In ceea ce priveste incarcarea acestuia trebuie spus ca este frontala, iar capacitatea de incarcare trebuie spus ca este destul de mare, aceasta fiind de 7 kg, o astfel de capacitate fiind potrivita pentru o familie care este compusa din mai multi membrii.

Despre Indesit BWSA 51052W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU – trasaturi tehnice

Citeste si despre LG F2J6QY0W

Este important de mentionat faptul ca acest model are o viteza maxima la centrifugare care este de 1000 rpm, aceasta fiind potrivita pentru capacitatea pe care o are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mai mult decat atat, trebuie spus ca zgomotul pe care il emite un astfel de aparat electrocasnic la centrifugare este de 83 dB. Cel produs in timpul spalarii va fi de 61 dB, acesta fiind unul destul de bun. Acest are si un hublou cu o deschidere spre partea stanga.

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU prezinta si un panou de tip digital, iar culoarea sa este albul. De asemenea, prezinta si functie pentru blocarea tastelor, Pornire intarziata, Innex – Push&Wash. Despre functia de siguranta pe care o are acesta trebuie spus ca este cea de blocare acces interfata.

Citeste si despre Beko WRE6632ZWBW

Programele de care dispune exemplarul sunt: Bumbac, Sport, Delicate, Pilote, Sintetice, Lana, Mix, Rapid 30 min, Program eliminare mirosuri neplacute. De asemenea, Senzorul Water Balance pe care il are acest model va avea grija ca rufele sa fie spalate cat mai bine. Astfel, vor fi detectate incarcatura de rufe astfel incat acestea sa fie spalate cat mai bine.

Acest exemplar se va aprinde prin simpla apasare a unui buton. De asemenea, tot prin simpla apasare a unui buton vor fi inlocuite aprinderea, selectarea, precum si pornirea spalarii. Astfel, se va asigura indepartarea murdariei de pe rufe in doar 45 minute. Despre programul rapid trebuie spus ca are o durata de 30 min. Asadar, in doar 30 min, rufele dumneavoastra vor fi gata pentru a fi purtate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Indesit BWSA 51052W EU este un produs calitativ la un pret potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply