Indesit BWE 71253X WSSS EU

Fiecare isi face cumparaturile conform propriilor criterii si asta chiar si in ceea ce priveste partea de elemente electronice si electrocasnice din locuinta. Pentru o masina de spalat de exemplu poate fi vorba despre alegerea unui model incapator sau poate fi vorba despre un model simplu si eficient insa in lista de posibilitati puteti da si peste Indesit BWE 71253X WSSS EU.(Doar acum la reducere)

Indesit BWE 71253X WSSS EU

Despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

O masina de spalat este cu siguranta elementul necesar in orice locuinta iar daca este vorba despre un model Indesit BWE 71253X WSSS EU atunci putem vorbi si despre detinerea unor modalitati eficiente de a spala si de a scapa de tot ce inseamna rufe murdare.

Indesit BWE 71253X WSSS EU
Masina de spalat rufe Indesit BWE 71253X WSSS EU, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Pe cei mai multi ii intereseaza si partea in care trebuie ca alegerea unor astfel de modele sa nu le afecteze foarte mult bugetul dar cred ca putem discuta in ceea ce priveste Indesit BWE 71253X WSSS EU de un raport destul de bun in aceasta directie.

Despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

Acceptarea Indesit BWE 71253X WSSS EU

Citeste si despre Daewoo DWD-CV702G

Considerarea pretului ca fiind unul optim ne poate duce si inspre directia in care vom vedea principalele functii sau caracteristici pe care le ofera Indesit BWE 71253X WSSS EU. Putem sa incepem cu posibilitatea de a scapa foarte repede de ceea ce inseamna rufe murdare si asta depinde cu siguranta de cat de mult veti putea spala in acelasi timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Viteza de spalare poate depinde de capacitatea de incarcare a acestui model iar faptul ca are o limita superioara de pana la 7 kg este cu siguranta important si avantajos. Din perspectiva acestei caracteristici aveti si o recomandare de a fi utilizata de pana la doua persoane insa sa nu uitam si de ceea ce inseamna legatura dintre cantitatea de rufe si valoarea spatiului pe care il ocupa.

Fiind un model cu incarcare frontala trebuie sa stiti ca poate fi vorba despre necesitatea unui spatiu mai generos in ceea ce priveste pozitionarea masinii de spalat si asta si prin prisma prezentei unui hublou cu o deschidere standard spre stanga. Spatiul efectiv insa tine de inaltimea de 85 cm, de latimea de 59.5 cm dar si de adancimea de 54 cm.

Citeste si despre Beko HTV8743XG

Cum eficienta inseamna nu doar posibilitatea de a spal foarte mult ci si foarte bine vom avea partea de programe si functii oferite de acest model. Numarul de programe de spalare este de 16 si intre acestea veti avea si un programe pentru rufe delicate, pentru spalarea unor articole sport dar si un program special pentru perdele.

Cei care vor sa spele foarte repede vor avea prezent si un program de spalare rapida de 30 minute si care poate fi insotit si de un program de centrifugare intensiva iar ca si viteza maxima de centrifugare veti avea una de 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai putem analiza si ceea ce inseamna partea de siguranta in utilizare si care depinde de indicatorul de timp pentru program, de posibilitatea programarii intarziate dar si de blocarea accesului la interfata. Pentru costurile pe care le implica alegerea Indesit BWE 71253X WSSS EU mai avem si consumul de energie electrica aferent clasei A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply