Indesit BWA 71252 W EU

Daca va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe care sa indeplineasca simultan 4 atribute: pret bun, economisire la fiecare ciclu de spalare, design potrivit si programe multiple, este clar ca aveti nevoie de masina de de spalat rufe Indesit BWA 71252 W EU, un model care pe noi nu inceteaza sa ne surprinda placut. (Doar acum la reducere)

Indesit BWA 71252 W EU

Despre Indesit BWA 71252 W EU

Designul masinii de spalat rufe este clasic. Ea are dimensiuni destul de reduse si anume: adancime – 54 cm x latime 59,5 cm x inaltime 85 cm. Culoarea este cea clasica si anume alb. Deschiderea hubloului se realizeaza in partea stanga.

Indesit BWA 71252 W EU
Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W EU, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A++, Alb

Sa vedem ce inseamna mai exact aceasta masina de spalat rufe pe care v-o recomandam: o clasa de eficienta buna, o capacitate destul de generoasa in ceea ce priveste spalarea simultana a rufelor, atentie sporita pentru tesaturi, desing placut (asa cum am evidentiat antetior), viteza de centrifugare buna, programe inteligente pentru orice tip de tesaturi. Dar sa observam mai exact ce presupune fiecare dintre cele mentionate anterior si de ce avantaje au parte utilizatorii lor.

Despre Indesit BWA 71252 W EU

Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W EU – dimensiuni compacte, dar performanta sporita

Citeste si despre Electrolux EWW1607SWD

Capacitatea acestei masini este de maximum 7 kg. Acest lucru o face o masina de spalat rufe pentru familie, ceea ce inseamna maximum 3 membrii. Ea poate fi folosita saptamanal, fara niciun fel de probleme.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Fiind vorba de o masina necesara unei familii, trebuie sa vorbim putin si despre consum. De ce? De regula, familiile sunt interesate de economisi cat mai mult si cat mai repede pentru a se putea bucura si de alte avantaje. Astfel, clasa de eficienta energetica a acesteia este A++. Detaliul mentionat o face economica din punct de vedere al consumului de energie electrica, dar si de apa.

Iar ca sa va faceti o idee generala, consumul anual de apa este de 10 600 L. La un ciclu de spalare obisnuit sunt consumati 1,078 kWh. Per total, vorbim de un cosum de 198 kWh anual. Interesant, nu? Acum chiar va raman bani si pentru alte electrocasnice.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Masina are un tip de incarcare frontala, astfel incat ea sa nu incalce regulile unui produs clasic, de familie. Desigur, acest lucru nu inseamna ca ea nu este ideala pentru cupluri sau persoanele care locuiesc singure. Masina permite folosirea de detergent, indiferent daca este pudra sau lichid si balsam de rufe.

Nivelul de zgomot al masinii poate atinge doua valori: 59 atunci cand se afla in timpul procesului de spalare si 80 atunci cand este pusa in functiune viteza de centrifugare, adica rotatiile. Intr-adevar, masina demonstreaza ca nu este cea mai silentioasa de pe piata, dar nici cea mai deranjanta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si nu putem incheia prezentarea unei masini de spalat fara a vorbi de pret si programe, cei doi P esentiali in decizia de cumparare. Asadar, sa vedem. Numarul de programe al modelului Indesit BWA 71252 W EU este de 16, intre care, mai speciale sunt: programul intensiv pentru pete greu de indepartat, programul pentru rufe delicate, programul rapid, programul pentru haine mixte si programul pentru lana. Pretul este mic, avand in vedere clasa de eficienta si functiile produsului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply