Hotpoint WMSF 622

Daca v-ati mutat de curand singur si aveti nevoie sa achizitionati o masina de spalat rufe noua, nu trebuie sa mai cautati prea mult, pentru ca avem o indicatie pentru dumneavoastra. Este vorba despre Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 (acum la oferta), care va face sa nu regretati achizitia facuta.

Hotpoint WMSF 622

Despre Hotpoint WMSF 622

In primul rand, trebuie spus ca are adancime destul de potrivita, aceasta fiind de 42.5 cm. Latimea acestei masini de spalat este des intalnita, aceasta fiind de 59.5 cm. Masoara si o inaltime de 85 cm. Este ceva mai greu de transportat, avand o greutate de 60.8 kg.

Hotpoint WMSF 622
Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Trebuie sa aveti in vedere consumul anual de energie al unui astfel de aparat electrocasnic, al acestui model fiind de 172 kW/h. In plus, consumul mediu anual de apa este si el de 8391 l, acesta fiind ceva mai redus fata de cel pe care il au alte exemplare. De asemenea, detine o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind A++.

Ce informatii tehnice trebuie stiute despre Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 ?

Despre aceasta clasa de eficienta energetica trebuie spus ca va va aduce un mare avantaj in privinta consumului de curent electric, intrucat il va reduce destul de mult. De asemenea, este un model destul de eficient din punct de vedere al spalarii, avand in vedere faptul ca dispune de clasa de eficienta energetica la spalare A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 se incarca frontal, fiind de tip standard. Este potrivita pentru cei care stau singuri si nu trebuie sa spele des si mult, dar si pentru doua persoane, luand in calcul, capacitatea sa de incarcare de 6 kg. Trebuie stiuta si viteza maxima de centrifugare a acestui model, aceasta fiind de 1200 rpm, o valoare destul de buna. Fiind o masina de spalat rufe, va produce destul de mult zgomot, la centrifugare nivelul de zgomot fiind  de 80 dB. Insa, la spalare, acesta este de 62 dB.

Hotpoint WMSF 622 – un model eficient

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 are un hublou cu o deschidere pe partea stanga. Cuva acesteia este produsa din poliplex. De asemenea, mai include si un panou de comanda de tip mecanic. Este un model util, avand in vedere functiile pe care le are aceasta, precum: Super Wash, setarea temperaturii, Sistem Overflow, EcoTech, dar si programarea intarziata, care este necesara. Importante sunt si functiile: detectarea automata a cantitatii, selectorul pentru centrifugare, dar si programul in desfasurare. De asemenea, detine si functia de afisare a timpului ramas. Siguranta acesteia este conferita de blocarea accesului interfetei.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In vederea spalarii hainelor, trebuie sa aveti in vedere urmatoare programe: lana, program rapid, bumbac, prespalare, antialergetic. Acest model mai are si programe pentru spalarea zilnica, anti pete, dar si pentru haine albe. De asemenea, este important si programul antialergenic. Trebuie specificat faptul ca include 16 programe de spalare, in total. Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 nu costa mult.

1 Comment

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo