Hotpoint RSG 825 JS EU

Iti dorești sa schimbi vechea masina de spălat rufe, care deja nu mai are aceleasi calitati de spalare ca la început, dar totusi a rezistat destul de mult timp in familia ta? Probabil ca ai început de mult sa cauti o masina pe care sa o cumperi pentru a o inlocui pe cea veche, dar nu ai gasit nimic pe placul tau, iar ceea ce indeplinea optiunile dorite de tine era la un pret mult mai mare decat iti permite bugetul. Nu-i asa? Masina de spălat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU (vezi pretul din promotie AICI), este o masina potrivita pentru tine, in scurt timp aceasta v-a deveni ajutorul cel mai de pret in casa ta, nici o pata nu rezista la spalarea cu aceasta masina, secretul pentru o spalare mult mai calitativa este alegerea potrivita a detergentului.

Hotpoint RSG 825 JS EU

Despre Hotpoint RSG 825 JS EU

Hotpoint RSG 825 JS EU, are un design elegant care v-a iesi in evidenta, astfel ca v-a fi observata foarte usor de cei care te viziteaza. Coloarea alba amasinii se imbina perfect cu culoarea neagra a hubloului care de deschide in parerea stanga. Pe panoul de control se afla ecranul cu afisaj pe care putem vedea opțiunile pe care le-am setat pentru spălare,  de asemenea pe  panoul de control avem și un buton rotativ de unde putem seta programul dorit pentru ciclului de spalare.

Hotpoint RSG 825 JS EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU, 8 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Sertarul pentru detergent permite folosirea unui detergent atat solid cat si lichid iar acesta are un compartiment special pentru balsamul de rufe,  astfel că te poți bucura de haine care v-or avea un miros  frumos si care  să aibă o textură moale și catifelată la atingere. Pentru a știi dacă mașina de spălat se potrivește în locul pe care il ai disponibil pentru ea, ai nevoie de urmatoarele dimensiuni: ( I x L x A ) 85 x 60,5 x 59,5 cm.

Hotpoint RSG 825 JS EU

Haine perfecte, spalare dupa spălare cu Hotpoint RSG 825 JS EU

Nu orice masina de spălat iti poate oferii posibilitatea de a avea haine mereu curate, indiferent de gradul murdariei, insa Hotpoint RSG 825 JS EU, poate. Ai la dispozitie o capacitate maxima de incarcare de 8 kg, astfel ca poti spala destul de multe haine in acelasi timp reducand astfel numarul spalarilor, un lucru care te ajuta sa economisești.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa energetică A+++, iti garantează ca intr-un an v-ei avea un consum de energie aproximativ de 157 kW/h, astfel ca te bucuri de un consum mult mai redus in comparatie cu un electrocasnic ce are clasa energetică A sau A+.

Viteza maxima de centrifugare ajunge pana la maxim 1200 rpm, astfel ca te bucuri de haine aproape uscate imediat cand le scoti din cuva masinii, de asemenea zgomotul produs la centrifugare este si el.scazut, având un indice de 81 dB, iar nivelul zgomotului produs in timpul spalarii este de 54 dB. Ai la dispozitie 16 programe de spălare, poti alege daca doresti sa speli materiale precum: bumbac, lana, poti spala lenjeriile de pe pat sau chiar pilote, poti spala si hainele bebelusilor, acestea bucurandu-se de o spalare mult mai delicata.

Hotpoint RSG 825 JS EU -mai mult decat o masina de spalat rufe, un ajutor indispensabil

Pretul masinii de spălat Hotpoint RSG 825 JS EU, este in jur de 1300 lei, un pret rezonabil din punctul meu de vedere, acesta este un pret foarte bun in raport cu calitatea pe care o prezinta aceasta masina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spălat Hotpoint RSG 825 JS EU, v-a ajunge sa fie cel mai de pret electrocasnic din casa, precum si ajutorul indispensabil, datorita eficienței de spălare precum si a calitatilor pe care le are. Bucura-te de rufele tale mereu curate si cu o textura la fel de placuta ca atunci cand erau noi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply