Hotpoint RPD 1165 DX EU

Spalatul de rufe inseamna cu siguranta un efort sau o solicitare insa asta daca nu aveti in slujba voastra un model de masina de spalat pe care sa va bazati. Totusi exista si cazuri in care cantitatea de rufe este una mai insemnata si asta poate pentru unele familii sau poate pentru anumite afaceri pe care le aveti ceea ce face ca un model Hotpoint RPD 1165 DX EU sa fie si mai important pentru voi.(vezi reducerile de AZI)

Hotpoint RPD 1165 DX EU

Despre Hotpoint RPD 1165 DX EU

O astfel de masina de spalat este de dorit atat de familiile numeroase cat poate si de cei care au afaceri in domeniul turismului si unde trebuie sa spele o cantitate mai mare de tesaturi insa trebuie vazute toate elementele pe care Hotpoint RPD 1165 DX EU le pune la dispozitie.

Hotpoint RPD 1165 DX EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU, 11 KG, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Ca in cazul oricarui model de masina de spalat poate conta si ceea ce inseamna spatiul pe care il poate ocupa in partea de instalare iar ca si element ce conteaza este faptul ca Hotpoint RPD 1165 DX EU este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala.

Despre Hotpoint RPD 1165 DX EU

Un alt fel de model Hotpoint RPD 1165 DX EU

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Daca privit din partea exterioara sunt doar cateva elemente care recomanda acest model pentru a avea alaturi o masina de spalat rufe moderna in partea de caracteristici amanuntite se poate observa ce anume o recomanda si ce justifica pretul de achizitie. Putem continua de unde am ramas in introducere si anume de la partea de elemente ce conditioneaza pozitionarea si veti avea gabaritul acestui model Hotpoint RPD 1165 DX EU prin prisma dimensiunii de 85 x 59.5 x 60.5 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cu siguranta faptul ca masoara poate mai mult decat multe alte modele este doar un mic amanunt insa este unul justificat prin partea de posibilitate de a spala pana la 11kg de rufe sau de tesaturi. Intreaga cantitate insa poate sa fie spalata intr-un mod foarte sigur si eficient prin participarea functiilor si tehnologiilor cu care este prevazut acest model.

Aceasta analiza poate incepe de la partea de programe disponibile si cu siguranta intre cele 16 prezente veti da peste unul care sa se plieze pe langa ceea ce aveti nevoie. Poate de mentionat trebuie cele mai speciale cum ar fi un program anti-pata, un program dedicat lenjeriilor sau poate cel antialergic.

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW90K44305W/LE

In privinta functiilor prezente veti avea partea de buton pentru pornire/ oprire, selectarea vitezei de centrifugare de pana la 1600 rpm sau poate functia Super Wash. Nu este de ignorat nici partea de panou de control digital sau faptul ca nivelul maxim de zgomot pe care il poate produce este de pana la 78dB pentru centrifugare.

Pentru a atinge si aspectul eficientei putem sa ne legam si de ceea ce inseamna consumul de resurse aferent utilizarii si asta pentru ca cel mediu de apa este de 12848l intr-un an.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cei mai multi vor sa vada insa cum va influenta Hotpoint RPD 1165 DX EU factura la curent dar daca punem in balanta cat de mult poate sa spele cu partea de eficienta energetica A+++ cred ca si pretul poate fi explicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply