Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU – este o masina de spalat pe care ti-ai dori sa o ai in locuinta ta. De ce spunem asta? Ei bine, avem o serie de argumente bune, care ne sustin afirmatia. Si haide sa ti le si prezentam.(Doar acum la reducere)

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

Despre Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

In primul rand, vorbim despre o masina de spalat care are o capacitate mare. Cand spune asta, ne referim la numarul maxim de kilograme de rufe care pot fi adaugate simultan in cuva masinii de spalat. Iar in cazul acestui model vorbim despre 9 kg.

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU
Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 946 WC A EU, 9kg, 1400Rpm, Clasa A+++, Alb

Numarul maxim de rotatii este si el la fel de impresionant si este de 1400 rpm. Sunt intr-adevar, si masini de spalat care pot ajunge la 1600 sau chiar 1800 rpm. Dar si 1400 sunt suficiente pentru a stoarce bine rufele, chiar daca este vorba despre cele cu materiale mai groase, asa cum sunt paturile sau despre lenjeriile de pat care sunt mai mari ca dimensiune.

Despre Hotpoint NLLCD 946 WC A EU

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU – ce alte atribute mai trebuie mentionate in cazul acestei masini de spalat

Citeste si despre AEG L8WBC61S

Vorbim in cazul sau si despre o clasa destul de economica. Ea face parte din clasa A+++, recunoscuta pentru faptul ca include doar produse care consuma foarte putin kWh in fiecare luna. Si cu cat o masina de spalat rufe este mai putin consumatoare de energie, este cu atat mai bine. Utilizatorul obisnuita spala, in medie, cam de 2 x pe saptamana. Acest lucru inseamna un consum destul de mare de energie si alte resurse precum apa sau detergentul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU inseamna si o incastrare standard. Ea este genul de masina de spalat rufe cu incarcare frontala, fiind usor de folosit pentru toti utilizatorii. Afisajul sau care ofera informatii pretioase pentru utilizatori este de doua feluri: mecanic si digital.

La toate acestea, se adauga si faptul ca aceasta masina de spalat rufe are un niveld e zgomot bun. Nu este optim, dar este bun. Mai precis, vorbim despre 83 Db, in timpul centrifugarii. In timpul unui program obisnuit, zgomutul se rezuma la 54 Db.

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

In ceea ce priveste programele masinii de spalat rufe Hotpoint NLLCD 946 WC A EU, foarte interesant este cel pentru eliminarea cutelor. Acesta este aliatul celor care isi doresc haine netede si usor de calcat. Asa ca gata cu camasile pline de urme – cosmarul celor care obisnuiesc sa adopte un stil mai office sau elegant. Acelasi lucru este valabil si pentru rochiile domanelor sau domnisoarelor.

Hotpoint NLLCD 946 WC A EU este masina de spalat care aduce programe speciale pentru rufe albe, dar si rufe amestecate, pe care adesea nu avem chef sa le sortam, pentru rufe sintetice sau confectionate din lana. La toate acestea se adauga programul impotriva alergiilor, extrem de eficient pentru cei care nu tolereaza polenul sau ambrozia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Exista un consum mediu anual in cazul acestei masini de spalat de 11 600 L. Acesta nu este mare, dar nici mic. Durata programelor rapida, doua la numar, este de 15 si respectiv 30 de minute. Si desi timpul este scurt, eficienta este la fel de sporita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply