Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Astazi va prezentam o masina de spalat care pe noi ne-a impresionat placut. Ea este genul de produs care aduce deopotriva economisire considerabila, atunci cand vine vorba de resurse si rezultate optime pentru cei care isi doresc ca hainele lor sa fie pastrate mereu curate si igienizate. Si pentru ca stim ca v-am facut deja curiosi, va precizam ca este vorba despre Hotpoint NLCD 946 BS A EU, un produs care corespunde tiparelor impuse de producatorul Hotpoint. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Despre Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Hotpoint este genul de producator care se remarca prin exigenta. Desigur, ne referim aici la exigenta rezultatelor bune. Astfel, acest model de masina de spalat nu doar ca ofera performante in curatarea hainelor, asa cum am mentionat si anterior, dar este si eleganta. Carcasa masinii este de culoare neagra, aspect care o pozitioneaza in categoria celor cu deign atractiv si placut. La aceasta se adauga o serie de detalii in culori deschise, creandu-se astfel un constrast placut.

Hotpoint NLCD 946 BS A EU
Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Sistem Active Care, Sistem Stop&Add, Sistem igienizare aburi, Negru

Rotatiile sunt suficiente pentru o stoarcere si uscare rapida a rufelor, fiind vorba mai exact de 1400 rpm.

Despre Hotpoint NLCD 946 BS A EU

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU – iese din tipare, prin aspect si dotari

Citeste si despre Miele WCE 330 LW

Si pentru ca producatorul Hotpoint intelege stilul de viata agitat si grabit, permite utilizatorilor sa foloseasca functia Stop & Add. Cu ajutorul acesteia, masina de spalat poate fi oprita chiar in timpul ciclului de spalare, pentru a fi adaugate articole vestimentare care au fost uitate. Nu conteaza despre ce articole este vorba, atat timp cat se incadreaza in programul selectat pentru spalare. Iar performanta ramane aceeasi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Motorul dispozitivului Hotpoint NLCD 946 BS A EU este de tipul inverter, astfel incat sa determine performante de durata si rezultate excelente in procesul de spalare. Dincolo de asta, el face masina un dispozitiv destul de silentios.

Un alt aspect deosebit atunci cand vine vorba de aceasta masina de spalat rufe este faptul ca ea are un ciclu anti-alergie. Mai precis, acest program este printre cele care spala in profunzime tesaturile, cautand sa alunge absolut toti alergenii. Odata cu acest lucru, nu mai apar iritatii la nivelul pielii.

Citeste si despre Whirlpool FDLR 70220 S

O alta optiune aparte pe care o aduce Hotpoint NLCD 946 BS A EU este cea rapida/ economicama. Aceastareduce considerabil ciclul de spalare, astfel incat sa apara economisiri nu doar energie, ci si de timp. Si apropo de economisire, modelul prezentat face parte din clasa A+++, fiind una dintre cele mai economice de pe piata.

Optiunea Woolmark nu poate fi nici ea uitata in cazul acestui model, ea fiind cea care are grija de tesaturile din lana. Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD 946 BS A EU lucreaza cu trei tehnologii active, astfel incat imbracamintea sa se pastreze in parametrii optimi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt aspect demn de laudat in cazul acestui model este Steam Hygiene. Acesta poate elimina bacteriile in proportie de 99,9%, ceea ce il face ideal pentru cei cu bebelusi su piele foarte sensibila. La acestea se adauga si sistemul Refresh, cu rol de improspatare, pe baza de aburi, tot pentru articole vestimentare care au stat mult in dulapuri si sertare si au nevoie de aerisire.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply