Heinner HWM-M0714XA+++

Astazi, o masina de spalat rufe este de un real folos. Aceasta va poate pune la dispozitie multe programe si functii care sa usureze procesul de spalare a rufelor. Un model de calitate ce va poate ajuta destul de mult din acest punct de vedere este Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++.(ACUM la reducere)

Heinner HWM-M0714XA+++

Despre Heinner HWM-M0714XA+++

Culoarea pe care o are acest aparat este argintiul, o culoare ce se potriveste de minune in orice bucatarie. Pe ecranul pe care il are acest model va fi afisat timpul ramas pana la finalul programului astfel incat sa fiti mereu la curent cu ceea ce intampla. Ecranul LCD este unul mare astfel incat informatiile sa incapa aici si de unde veti afla ce aveti nevoie.

Heinner HWM-M0714XA+++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++, 7 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display Digital, 60 cm, Inox

Necesar de specificat este faptul ca acest model are o adancime de 49.5 cm. In schimb, latimea sa este de 59.5 cm. Mai mult decat atat, este important de spus faptul ca acest model are si o inaltime de 85 cm. Incarcarea acestuia se realizeaza de tip frontal, ceea ce va fi destul de facil.

Despre Heinner HWM-M0714XA+++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++ – precizari referitoare trasaturile tehnice

Citeste si despre Whirlpool AWZ9CD/PRO

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++ este un model care detine performante destul de mari. Asta pentru ca detine o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind A++. Avand in vedere faptul ca marimea familiei pentru care se potriveste modelul este de 3 – 4 membrii putem spune ca acest aparat este unul cat se poate de incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de incarcare a produsului este un alt detaliu demn de luat in considerare despre acest model. Astfel, aceasta este de 7 kg, o capacitate destul de mare. De asemenea, un aspect important referitor la centrifugarea acestuia este de 1400 rpm, aceasta capacitate fiind importanta pentru ca rufele sa fie stoarse cat mai bine. Zgomotul pe care il produce aparatul in momentul spalarii este de 59 dB. Pentru ca are un panou de comanda de tip digital, setarile sale vor fi mai usor de facut.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++ prezinta urmatoarele programele la spalare a rufelor: Clatire suplimentara, Prespalare, Operare silentioasa, Spalare rapida, Blocare acces copii, Start intarziat, Adauga Haine.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

O functie importanta este functia de adaugare a rufelor. Destul de des se intampla sa uitati sa mai adaugati diverse haine, astfel ca aceasta functie vine in ajutorul dumneavoastra cu aceasta functie pentru a putea adauga rufe ori de cate ori se iveste o astfel de situatie.

Despre durata timerului acestuia trebuie spus ca este de 24 h. Acest model prezinta siguranta avand in vedere faptul ca detine functia de blocare acces interfata. Referitor la programele la spalare ale acestuia trebuie spus ca sunt in numar de 16. Programul rapid al acestui aparat are o durata de 15 min. Nu ii lipsesc nici dispenserele pentru balsam si detergent, care sunt de mare utilitate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Heinner HWM-M0714XA+++ este un produs care prezinta functii destul de bune, iar programele sale sunt ceea ce aveti nevoie pentru ca rufele sa fie ingrijite si curatate asa cum trebuie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply