Heinner HCD-V804SB

Va trebuie un uscator de rufe pentru a avea mereu rufe uscate? Avem o sugestie pentru dumneavoastra, fiind vorba despre Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB.(Doar acum la reducere)

Heinner HCD-V804SB

Despre Heinner HCD-V804SB

Referitor la design-ul pe care il are acest model trebuie spus ca este unul placut, culoarea acestuia fiind silver. Precizam faptul ca are si o adancime de 59.6 cm. Referitor la latimea de care dispune acesta trebuie spus ca este de 60.9 cm. Este necesar de precizat faptul ca include si o adancime de 84.5 cm. Mai precizam si faptul ca acest produs are un hublou a carui deschidere se realizeaza spre partea dreapta.

Heinner HCD-V804SB
Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB, Condensare, 8 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Argintiu

Despre acest model este important de specificat faptul ca are o flexibilitate crescuta, ceea ce inseamna ca se potriveste de minune pentru o familie. Mai mult decat atat, acest model are si un ecran LED, un panou cu ajutorul caruia veti putea sa va setati conditiile de uscare potrivite, dar si temperatura de uscare. Insa, este necesar de spus si faptul ca ecranul va afisa timpul ramas pana la uscarea rufelor. Astfel, veti fi mereu la curent cu activitatea de uscare a rufelor. Despre peretii laterali trebuie spus ca au efect de ,,boomerang”, ceea ce inseamna ca va reduce zgomtoul emis de vibratiile care apar in timpul functionarii.

Despre Heinner HCD-V804SB

Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB – cateva lucruri de stiut

Citeste si despre Whirlpool AWE 55208

Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB este un tip de uscator cu condensare. Are o incarcare frontala, aceasta fiind usor de folosit. Panoul de comanda pe care il detine acest exemplar este unul de tip digital. Privitor la programele de care dispune acest model pe care le puteti activa atunci cand veti usca rufele trebuie spus ca sunt destul de multe, acestea fiind 15.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB dispune de clasa de eficienta energetica B. Cat despre capacitatea de care dispune exemplarul trebuie spus ca este de 8 kg, ceea ce inseamna ca este vorba despre un model incapator.

In ceea ce priveste zgomotul pe care il emite acest uscator de rufe trebuie spus ca este de 66 dB. Este important de stiut faptul ca are cateva functii destul de utile, acestea fiind Anti sifonare, Operare silentioasa, Blocare acces copii, Start intarziat, Indicator curatare condensator, Selector nivel uscare, Indicator curatare filtru scame, Indicator rezervor colectare apa plin, Rotire cuva in ambele sensuri.

Citeste si despre Beko WTV6532B0

Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB mai are si urmatoarele programe la uscare, acestea fiind: Program rapid camasi 12 min, Program expres 29 min, Baby Care. Acest produs mai prezinta senzori de umiditate, despre care trebuie spus faptul ca vor opri aparatul atunci cand rufele vor fi uscate. Astfel, hainele vor fi in deplina siguranta, iar rufele vor fi uscate. Sia asta nu e tot.

Aparatul mai are si functia start intarziat, necesara pentru pornirea programului la un interval de 1-23 ore. Functia anti-sifonare este necesara pentru ca rufele sa nu se sifoneze atunci cand au fost scoase din uscator. Necesar de precizat este si faptul ca acest model mai prezinta si un selector pentru timpul de uscare. Cei mici vor fi protejati de eventualele probleme ce ar putea sa apara atunci cand uscatorul de rufe va functiona.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Heinner HCD-V804SB isi merita banii avand in vedere beneficiile pe care le are. Pretul sau este unul accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply