Heinner HCD-V704B

Daca va aflati in cautarea unui uscator de rufe care nu doar sa-si faca treaba bine atunci cand vine vorba de tesaturi, ci sa fie disponibil la un pret accesibil, va recomandam cu incredere modelul Heinner HCD-V704B. Insa, inainte de a porni la cumparaturi, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte importante despre acest produs. Astfel, in acest material am realizat o trecere in revista a acestora. Si iata cum stau lucrurile.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HCD-V704B

Despre Heinner HCD-V704B

Heinner HCD-V704B este genul de uscator de rufe care vine cu o capacitate buna, fapt care il face aliatul de nadejde al foarte multor familii moderne, care cauta confort deplin atunci cand vine vorba de spalarea hainelor. El se adreseaza celor care s-au saturat sa-si usuce rufele pe ucatoarele clasice, care ocupa mult spatiu.

Heinner HCD-V704B
Uscator de rufe Heinner HCD-V704B, Condensare, 7 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb

De asemenea, s-au saturat sa-si usuce rufele pe calorifere, un aspect deloc sanatos pentru cei care au probleme cu sistemul respirator, provocandu-le dificultati. Iar cand vine vorba de numarul de kilograme care poate fi asezat in interiorul acestui model, va spunem ca acesta este de 7.

Despre Heinner HCD-V704B

Uscator de rufe Heinner HCD-V704B – un uscator pe baza de condensare

Citeste si despre Neff V6540X1EU

Dincolo de asta, uscatorul prezentat se dovedeste o alegere buna datorita proprietatilor sale anti-sifonare. El nu doar ca usuca hainele, dar are grija ca ele sa nu capete acele cute deranjante. Stiti foarte bine cat de enervant este sa scoateti din masina de spalat camasile sifonate si apoi sa pierdeti minute in sir netezindu-le.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Iar daca va grabiti si mai tare dimineata, calcatul hainelor devine o povara si mai mare. Pe langa asta, daca nu aveti timp sa va ocupati acum de uscarea rufelor proaspat scoase din masina de spalat, ci doriti o pauza, alegeti startul intarziat. Acesta va ofera flexibilitate deplina, pornind automat uscatorul fix atunci cand aveti nevoie. Mai precis, modelul Heinner HCD-V704B permite o intarziere de la 1 la 23 de ore.

Din punct de vedere al consumului, insa, nu putem spune ca uscatorul Heinner HCD-V704B sta excelent. El face parte din clasa B, fapt care justifica pretul sau mai mic. Intr-adevar, uscatorul determina un consum mai mare decat modelele de pe piata, insa nu trebuie sa va asteptati la facturi exagerate, mai ales daca alegeti sa-l folositi de 2-3 ori pe saptamana.

Citeste si despre Candy GVF 1510LWHC3-S

Uscatorul Heinner HCD-V704B dispune de un atribut mai rar intalnit in cazul uscatorelor si anume lumina pentru cuva. Aceasta reprezinta modul sau de comunicare cu utilizatorii, fapt pe care il gasim inteligent si eficient.

Senzorul de umiditate se dovedeste secretul uscarii perfecte a hainelor, fara a le afecta prospetimea si tesaturile. Mai precis, acesta detecteaza imediat cat de umede sunt hainele respective si seteaza temperatura lor, astfel incat sa nu le usuce foarte tare sau sa le subtieze in vreun fel. Iar daca nu vreti sa va bazati pe aceasta tehnologie, aveti libertatea de a seta manual nivelul de uscare, astfel incat sa va asigurati ca veti obtine rezultate perfecte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa cum am precizat inca de la inceput, in cazul modelului de uscator Heinner HCD-V704B, pretul reprezinta un atu. Iar cumparatorul va observa acest lucru imediat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply