Heinner HCD-80B

Masinile de spalat sunt produse destul de ieftin. Este adevarat ca piata de la noi nu propune chiar atat de multe modele premium, dar chiar si o partea a acestora are preturi mai mult decat acceptabile. Acelasi lucru nu se poate spune si despre uscatoarele de rufe. Desi avantajele lor sunt unele incontestabile, pretul acestora este, de cele mai multe ori, unul pe masura. Din fericire, exista si modele mai ieftine. Poate  ca nu vin de la aceleasi firme de cel mai mare calibru, dar Heinner nu este nici ea o firma pe care ar trebui sa o dai la o parte. Iar uscatorul Heinner HCD-80B (vezi AICI cea mai buna propunere de pret) propune suficient de multe avantaje, unul dintre ele fiind, asa cum spuneam, pretul.

Heinner HCD-80B

Despre Heinner HCD-80B

Exista o credinta destul de generalizata care spune ca un produs mai ieftin este automat si unul care arata mai rau. Dar Heinner HCD-80B demonstreaza usor ca nu e chiar asa. Nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste design-ul intre acest model care este mai ieftin si unul care ajunge sa coste si de doua ori mai mult. Si acest lucru este foarte avantajos. De asemenea, capacitatea de spalare este si ea pe masura, aparatul oferind uscare rapida pentru 8 kg de rufe. Bineinteles, este usor sa iti dai seama ca el acopera cam cat poate sa spele o masina normala, deci hainele gata spalate pot fi usor puse la uscat imediat dupa.

Heinner HCD-80B
Uscator de rufe Heinner HCD-80B, Condensare, 8KG, 16 programe, Clasa B, Alb

Nici in ceea ce priveste materialul nu exista diferente. Aparatul este la fel de bine construit, are si afisaj digital si un panou de control simplu si foarte usor de utilizat. Totusi, daca exista un dezavantaj aici, acesta este al tuturor uscatoarelor, nu doar al lui Heinner HCD-80B. Mai exact, este nevoie de spatiu ca pentru o noua masina de spalat, spatiu pe care unii il au, iar altii nu.

Consumul, pretul pe care il platesti pentru un model mai ieftin

Ca programe, Heinner HCD-80B este un uscator de cel mai inalt nivel, putand cu greu sa ii gasesti un punct negativ. Are 16 setari diferite si astfel acopera toata plaja de necesitati. Usuca destul de eficient si lana si materialele sinteci, iar la nevoie poti baga in el si articole sport, pentru ca si in cazul lor exista un program special.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

De asemenea, datorita faptului ca poti stabili de la inceput temperatura, viteza de rotatie si timpul de uscare, diversitatea creste si mai tare. Cu alte cuvinte, este foarte usor sa ajungi sa usuci haine gata pentru a fi purtate, dar si unele pe care le mai poti lasa cateva ore pe umeras. Ai setari si pentru calcare usoara, dar si pentru materiale groase sau foarte subtiri (de la paturi la perdele).

Incarcat cu mai putin de 8 kg, aparatul paote sa isi faca treaba si intr-o ura (in mod normal, Heinner HCD-80B usuca in aproximativ 2 ore). Modelul are si functia de programare intarziata, pe care o regasim si la masinile de spalat, dar si indicator de golire pentru filtrul de scame si pentru rezervorul unde se aduna apa.

Dar, asa cum spuneam, nu toate lucrurile sunt roz. Multe aparate moderne folosesc un sistem cu pompa de caldura, care dozeaza foarte bine consumul. Pe de alta parte, Heinner HCD-80B nu are asa ceva, deci cantitatea de energie consumata tinde sa creasca. Spre deosebire de alte uscatoare care fac parte din clasa energetica A+ sau chiar A++, acesta se regaseste in categoria B. Este chiar atat de rau? Nu, dar este nevoie de mai multa atentie cand il utilizezi. In mod cert nu o vei face zilnic, dar este bine sa te gandesi cu mai multa cumpatare la modul in care il vei utiliza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un produs mai ieftin trebuie sa fie tratat ca atare si cred ca totusi Heinner HCD-80B merita atentie. Dincolo de consumul sau mai mare, acest modelul de uscator nu ofera nimic in minus fata de altele de doua ori mai scumpe. Brandul, desi mai mic, e serios iar calitatea exista. Trebuie doar sa accepti ca pentru un pret redus trebuie sa exista si sacrificii. Insa daca folosesti uscatorul cu cap si nu devii dependent de el, atunci cu siguranta nu va dezamagi. Cert este ca usuca aproape toate materialele, dar si mult si rapid. Este un aparat de calitate si pretul sau reprezinta unul aproape imbatabil.

9.5 Total Score
Heinner HCD-80B, uscator de rufe pentru cei cu un buget mai mic

Un produs ce trebuie sa fie tratat ca atare, dar sigur Heinner HCD-80B merita atentie.

PROS
  • Foarte ieftin
  • Raport calitate pret bun
  • Design ok
  • Programe variate si utile
CONS
  • Clasa energetica este doar B, deci un consum mai mare
User Rating: 5 (1 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply