Gorenje D85F65T

Multe persoane se intreaba de ce sa se indrepte catre partea de instalare in locuinta lor a unui uscator de rufe dar cu siguranta putem discuta despre numeroase motive care pot sa vina in favoarea acestui model. (vezi reducerile de AZI)

Gorenje D85F65T

Despre Gorenje D85F65T

Unul dintre aceste motive poate fi legat de faptul ca uscarea traditionala pe sarma nu se petrece cum se vede prin reclame si se poate ca acestea sa fie surprinse de ploaie sau sa cada pe jos datorita vantului. Nici in ceea ce priveste partea calitate a uscarii sau de igiena nu prea poate fi vorba iar daca aducem in discutie pe care care nu stau la casa si le usuca la geam sau prin casa lucrurile sunt si mai complicate dar in acelasi timp pot face ca un model Gorenje D85F65T sa merite.

Gorenje D85F65T
Uscator de rufe cu condensator Gorenje D85F65T, 8 kg, Clasa A++, Alb

Un astfel de uscator nu merita insa doar prin comparatie cu unele metode traditionala ci poate fi vorba despre faptul ca Gorenje D85F65T aduce beneficii si prin comparatie cu alte modele de uscatoare si asta fara a lua in calcul pretul de achizitie.

Despre Gorenje D85F65T

Merite si beneficii

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Un prim plus sau o prima diferenta poate fi legata de designul pe care il are acest model dar si a dimensiunii sale masurand 85cm in inaltime, 60 cm in latime 60 cm si pentru adancime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Partea de dimensiune este importanta si pentru a ii gasi un loc potrivit pentru instalare insa mai trebuie vazut un aspect in ceea ce tine de acest model si anume faptul ca este un uscator cu incarcare frontala. O astfel de utilizare inseamna si alocarea de spatiu necesar pentru deschiderea hubloului fiind unul cu un diametru de 35cm dar care se deschide spre dreapta.

Rezolvând partea de instalare sau faptul ca ati vazut cam ce inseamna asezarea sa trebuie sa vedeti si ceea ce inseamna functionarea sa fiind vorba despre grija pe care o acorda rufelor dar si de rezultatele obtinute in urma utilizarii.

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Pentru partea de atentie acordata rufelor voastre veti avea in primul rand capacitatea de incarcare si veti putea aseza in cuva cu un volum de 120l pana la 8 kg de rufe ceea ce nu este putin cu siguranta. Tot de partea de grija pentru rufe veti avea si modul de functionare si anume faptul ca Gorenje D85F65T este un uscator cu condensare si pompa de caldura dar si unul care detine 15 programe de functionare.

Puteti cu siguranta sa dati intre aceste programe si peste unele functie de materialul tesaturilor dar si de unele mai speciale cum ar fi cel de uscare mixta sau poate de un program si o functie anti sifonare. Nu se rezuma insa totul la punerea in priza si la asezarea rufelor in cuva ci mai este vorba si despre eventualele costuri aferente functionarii si utilizarii dar avand in vedere ca Gorenje D85F65T se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A++ nu vor fi multe probleme nici in acest sens.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nici pentru partea de siguranta nu vor fi probleme pentru ca veti avea la dispozitie o functie precum cea de autodiagnosticare, o programare temporizata, un senzor de umiditate dar si o siguranta pentru copii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply