Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Daca va plac cliseele putem sa incepem cu niste vorbe pe care le auziti tot mai des in ultima vreme: ?iarna nu-i ca vara?. Acest lucru implica o multime de consecinte, atat cand vine vorba de drumuri: iarna se circula mai greu, temperaturile sunt destul de scazute, ceea ce duce la aparitia racelilor si gripelor de sezon, oamenii sunt mai prost dispusi din cauza vremii mohorate, iar hainele pe care suntem nevoiti sa le purtam se usuca mai greu atunci cand sunt spalate. Imaginati-va numai ce inseamna sa uscam o geaca sau o patura, atunci cand sunt temperaturi negative afara. Insa, ce ar fi daca v-am spune ca aceste rufe se pot usca instant? Nu, nu este nevoie de o vraja sau un descantec pentru asta, ci de uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare900 EW9H378S. (vezi disponibilitatea)

Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Acest uscator de rufe se descurca foarte bine la capitolul caldura. Acest lucru se datoreaza celor doua forme de pompare a caldurii, respectiv condensarea si, desigur, pompa de caldura. Si apropo de acest lucru, acesta este genul de model care optimizeaza consumul prin detectarea umezelii din rufe.

Electrolux PerfectCare900 EW9H378S
Uscator de rufe Electrolux PerfectCare900 EW9H378S, Condensare, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, Display touch LCD, Motor Inverter, Alb

Astfel, daca rufele nu sunt foarte ude, atunci el va folosi mai putina caldura pentru a le usca. De regula, modele de haine mai voluminoase precum jachetele sau gecile sunt cele care consuma mult. Acelasi lucru se poate spune si despre lenjerii sau paturi.

Despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare900 EW9H378S – design

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Dincolo de acest lucru, uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare900 EW9H378S are grija de tesaturi. Astfel, el nu sifoneaza foarte mult hainele, permitandu-le sa fie netezite prin calcare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Tesaturile sunt bine pastrate, chiar daca ele sunt ceva mai delicate. Acest lucru se datoreaza sistemului PerfectCare care ajuta uscatorul de rufe sa se diferentieze de alte modele de pe piata.

Cand vine vorba de consumul de energie electrica, se poate spune ca uscatorul sta foarte bine la acest capitol. El face parte din clasa A+++, ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai economice modele de pe piata.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Nivelul de zgomot, un alt criteriu important atunci cand vine vorba de uscatoare, este de 66 dB. Acest lucru il face un model destul de deranjant. Mai precis, el este asemenator masinilor de spalat.

Acesta are acelasi design cu masinile de spalat rufe. Numai ca atributul sau este de a usca hainele, nu de a le curata. Incarcarea se realizeaza frontal, iar dimensiunile sunt de 60 x 60 x 85 cm. Culoarea aleasa pentru acest model este alb, iar capacitatea de incarcare se dovedeste generoasa, fiind de 8 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste banii care ar tebui scosi din buzunar pentru acest model, va spunem inca de pe acum ca nu este vorba de un buget modest. Insa, toate uscatoarele se dovedesc destul de scumpe. Astfel, fii pregatit/a sa investesti ceva mai mult. Apoi, confortul va fi garantat. Hainele vor fi uscate la timp, iar tu nu va trebui sa astepti mai mult de cateva minute pentru acest lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply