Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Stilul de viata al omului modern s-a schimbat foarte mult. Astfel, fiind mereu pe fuga, acestuia nu ii place sa piarda mult timp ocupandu-se de treburile casnice precum spalarea vaselor, a rufelor, curatenia si altele asemenea. Iar pentru a economisi timp, oamenii au inventat dispozitiive eficiente care sa-i ajute sa se ocupe de fiecare task. (vezi disponibilitatea)

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Printre acestea se numara si uscatoarele de rufe. Imaginati-va numai cat timp economisiti daca alegeti un uscator de rufe din gama Electrolux, model PerfectCare800 EW8H458B pentru a usca chiar si hainele cu tesaturi groase precum paturile sau puloverele de lana. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B arata foarte bine si va ajuta sa scapati de sarmele de rufe de pe balcon sau terasa care arata destul de inestetic. Iata mai multe detalii despre caracteristicile superioare ale acestuia.

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B
Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display touch LCD, Motor Inverter, Alb

Acest model seamana perfect cu o masina de spalat, dar fara a avea capacitatea de a spala hainele. Acesta se ocuapa, in schimb, de uscarea lor, avand, in schimb, o serie de functii deosebit de bune atunci cand vine vorba de uscarea hainelor, dar fara a le deteriora. Acest lucru ne face sa trecem la urmatorul punct: atributele privind eficienta ale acestui model de uscator. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 60 x 85 cm.

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B ? cum functioneaza?

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Acest model include un sistem bun numit GentleCare. Sistemul functioneaza pe baza unei temperaturi reduse (aproape la jumatate, comparativ cu alte modele), astfel incat sa nu fie irosita caldura. Dincolo de a fi economic din acest punct de vedere, uscatorul sta bine si la capitolul timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Astfel, el detecteaza imediat nivelul de umezeala din fiecare tesatura si seteaza energia necesara pentru a scapa de ea. Totodata, demn de mentionat este faptul ca nu este absolut deloc afectata calitatea hainelor. Tesaturile nu se deterioreaza.

Uscarea se realizeaza complet, ceea ce inseamna ca umiditatea va fi eliminata din fiecare articol din incarcatura. Uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B este dotat cu programe inteligente precum asternuturi pentru pat XL si Mixt XL, care duc la incarcari pline, fara a fi necesara repetarea ciclului de uscare. Acest lucru duce la economisirea de timp si energie electrica. Si apropo de acest lucru, modelul face parte din clasa A++, avand un consum vizibil redus.

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Incarcarea rufelor in uscator se realizeaza frontal. Acesta este un model inovativ si intuitiv, fiind dotat cu touchscreen. Dincolo de acest lucru, nivelul de zgomot trebuie si el mentionat. Acesta este de 66 dB.

Programarea intarziata care permite uscatorului sa porneasca exact cand isi doreste utilizatorul este si ea posibila. Printre programele de uscare ale modelului de uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B il amintim pe cel pentru bumbac, dar si cel de uscare rapida pentru cei care nu au timp de pierdut.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este si el un mare atu. Uscatorul este mai ieftin decat altele de pe piata, desi caracteristicile sale sunt asemanatoare. Asa ca nu putem spune decat: buna treaba Electrolux!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply