Electrolux PerfectCare800 EW8F248B

Atunci cand vine timpul sa cumparati o masina de spalat nou trebuie sa luati in considerare mai multe aspecte. Acestea trebuie sa fie in concordanta cu necesitatile familiei, spatiul interior sa fie unul cat se poate de incapator, iar functiile sa fie cat mai multe. De asemenea, daca are si sisteme care sa aiba grija de tesaturile rufelor este cu atat mai bine. Un astfel de model care detine astfel de functii este Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B.(vezi oferta de AZI)

Electrolux PerfectCare800 EW8F248B

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8F248B

Este necesar de precizat faptul ca acest exemplar dispune de o adancime de 57.2 cm. Latimea pe care o are acesta este de 60 cm. Acest model are o inaltime de 85 cm. Greutatea aparatului este de 71.5 Kg. Cablul acestui aparat are o lungime de 1.8 m. Acest aparat detine un hublou a carui deschidere se realizeaza spre partea stanga. Exteriorul aparatului este alb.

Electrolux PerfectCare800 EW8F248B
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B, 8 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B este un exemplar care prezinta un consum anual de energie de 97 kwh. Despre acesta mai trebuie spus si faptul ca apartine clasei de eficienta energetica A+++, aceasta fiind cea care va avea grija sa nu consume mult curent electric, ceea ce reprezinta un mare plus. 

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8F248B

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B – despre partea tehnica

Citeste si despre Samsung WW60J3283LW

La centrifugare, acest model dispune de eficienta energetica de tip B. Acest model de masina de spalat standard are o incarcare frontala, iar marimea familiei pentru care se potriveste este formata din 4 membrii, ceea ce inseamna ca este vorba despre un model destul de incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B are o capacitate de incarcare de 8 kg. De mentionat este si viteza la centrifugare a aparatului despre care trebuie spus ca este de 1400 rpm. Mai mult decata atat, este important de spus faptul ca acest aparat are un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB. La spalare, acesta este de 51 dB.

Pe de alta parte, acest aparat are un panou de comanda de tip mecanic si digital, acesta fiind important pentru ca va fi usor de exercitat anumite comenzi.

Citeste si despre Candy CST G362D-S

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B are urmatoarele programe la spalare: Bumbac, Rapid, Delicate, Pornit/oprit, Cuverturi, Sintetic, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Sport/Fitness, Denim, Outdoor. Acest aparat are si un sistem UltraCare. Despre acesta trebuie spus ca pre-amesteca detergentul. Astfel, acesta fiind preamestecat, tesaturile vor fi protejate si tratate. Tot un sistem util este si SteamCare. Acesta are rolul de a finaliza spalarea rufelor cu aburi. In acest fel, cutele vor fi reduse, fara sa fie nevoie sa folositi fierul de calcat la maxim.

Si FreshScent este o functie necesara tot a acestui dispozitiv. Despre acesta trebuie spus ca are rolul de a imbina parfumul cu aburul astfel incat haienele sa aiba un miros cat mai proaspat. Mai mult decat atat, rufele vor oferi senzatia de proaspat spalate pentru un timp mai indelungat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F248B este un produs pe care trebuie sa il aiba orice familie in locuinta sa. Despre acesta trebuie spus ca are un pret destul de bun, acesta fiind pe masura necesitatilor familiilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply