Electrolux Inverter EW8HS259S

Pentru a avea o viata lipsita de griji uscatorul de rufe va poate ajuta. Acesta va ajuta sa aveti la dispozitie hainele de care aveti nevoie. Un model bun este si uscatorul de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S.(vezi oferta de AZI)

Electrolux Inverter EW8HS259S

Despre Electrolux Inverter EW8HS259S

Despre culoarea de care beneficiaza modelul trebuie spus ca este alb/negru. Mai are si o adancime de 60 de cm. In plus, latimea sa este si ea de 60 cm. Despre inaltimea pe care o are trebuie spus ca este de 85 cm. In privinta greutatii trebuie specificat faptul ca este de 51.96 Kg. Modelul beneficiaza si de un cablu cu o lungime de 1.45 m. Acest exemplar dispune de sistemul SmartSense care detecteaza umiditatea fiecarui articol. Rufele vor fi uscate Aceasta inseamna ca toate hainele sunt uscate cat mai bine.

Electrolux Inverter EW8HS259S
Uscator de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S, PerfectCare800, pompa de caldura, Sistem cu abur, 9 kg, Clasa A++, LCD, Alb

Acest uscator de rufe este cu pompa de caldura, iar incastrarea acestuia este standard. In ceea ce priveste incarcarea sa trebuie spus ca este frontala. Are o alimentare cu electricitate. Este un exemplar incapator avand in vedere faptul ca dispune de o capacitate mare, aceasta fiind de 9 Kg. Astfel puteti usca destul de multe rufe, o capacitate destul de mare, pentru intreaga familie.

Despre Electrolux Inverter EW8HS259S

Uscator de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S – caracteristici tehnice importante

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Uscator de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S are un panou de comanda de tip este digital. De asemenea, programele pe care le are acesta sunt in numar de 9, acestea fiind utile intrucat veti putea usca mai multe tipuri de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Este un model economic avand in vedere faptul ca beneficiaza de clasa de eficienta energetica de tip A++. Aceasta este una dintre cele mai economice clase de eficienta energetica si va reduce destul de mult consumul de curent electric. Despre eficienta energetica la uscare trebuie spus ca este B.

Viteza la centrifugare a acestui model este si ea de 1000 rpm, fiind destul de potrivit pentru a usca destul de multe alimente. Consumul de putere in program standard ajunge la 2.27 kWh. Zgomotul produs are si el un nivel de 65 Db, astfel ca va trebui sa il asezati in locuri mai indepartate de cele unde stati. Hubloul pe care il are se deschide spre partea stanga. Capacitate adispozitiv colectare apa are 5.28 l.

Citeste si despre Hotpoint WMD 722B

Programele de uscare pe care le are acest exemplar sunt: cotton ECO, tesaturi bumbac, asternuturi, cuverturi, mix, outdoor, matase, sintetice, dar si lana. Astfel ca, acopera o gama destul de larga de materiale pe care le usuca. Uscatorul de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S dispune de tehnologiile delicateCare, GentleCare, SensiCare, EcoFlow. Acestea sunt de mare utilitate pentru ca hainele sa fie uscate cum trebuie. Acest model are un sistem DelicateCare care are rol de a regla temperatura si miscarea in functie de tesatura. Astfel va asigura calitatea hainelor.

GentleCare este acea functie care usuca hainele la temperaturi ceva mai redusa. Atfel ca, tesaturile vor fi protejate si nu se vor expune la temperaturi prea crescute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, uscatorul de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S este un aparat electrocasnic pe care trebuie sa il aveti in locuinta, care va poate face viata mai usoara. Acesta are un pret pe care il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply