ELECTROLUX EWW1697BWD

Daca ati avea bani sa cumparati o masina de spalat inteligenta, care ar fi primele lucruri pe care le-ati lua in considerare? Va spunem noi. Ar fi bine sa cautati un model cu uscator, capabila nu doar de a spala bine rufele, ci si de a le usca. Dincolo de asta, masina de spalat trebuie sa usuce hainele, dar fara a le deteriora. Si exista oare un astfel de produs pe piata electrocasnicelor din Romania? Ei bine, da. Exista si acesta este reprezentat chiar de modelul pe care urmeaza sa vi-l prezentam si anume: masina de spalat rufe cu uscator ELECTROLUX EWW1697BWD. (vezi oferta de AZI)

ELECTROLUX EWW1697BWD

Despre ELECTROLUX EWW1697BWD

Numarul de rotatii al acestei masini de spalat este 1600. Este un numar impresionant, care face ca procesul de stoarcere si respectiv uscare al masinilor sa se desfasoare cu adevarat rapid. Dincolo de asta, nu trebuie uitat faptul ca aceasta masina de spalat arata bine. Ea are un design simplu, demn de o masina de splat moderna. Conform conceptiilor, aceasta nu este deloc mare.

ELECTROLUX EWW1697BWD
Masina de spalat rufe cu uscator ELECTROLUX EWW1697BWD, 1600 RPM, 9 kg spalare/6 kg uscare, Clasa A, Alb

Numarul de kilograme acceptat de aceasta este de 9 kg, atunci cand vine vorba de spalare. O putem numi una dintre cele mai generoase masini de pe piata. Insa, generozitatea nu se opreste aici. Aceasta are o capacitate de 6 kg atunci cand vine vorba de uscarea rufelor. Si da, este impresionant pentru ca alte masini de spalat ajung abia la 4 kg.

Despre ELECTROLUX EWW1697BWD

Masina de spalat rufe cu uscator ELECTROLUX EWW1697BWD – magie in ingrijirea hainelor de la Electrolux

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

O masina de spalat foarte inteligenta, pentru care primeaza ingrijirea hainelor. Astfel, aceasta ae in dotare un superuscare care elimina apa din rufe, fara a le deteriora in vreun fel. Si totul fara ca tesaturile respective sa fie deteriorare in vreun fel.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Uscarea se poate realiza fara probleme, intr-un singur ciclu, chiar si atunci cand vine vorba de articole din lana sau de cele delicate. Si apropo de asta, masina dispune de un sistem delicat de uscarenumit DualCare. Acesta are grija de toate tipurile de tesaturi, inclusiv de cele care in mod normal s-ar spala manual.

Clasa de eficient enegetica a produsului este A. Este o clasa buna, caracteristica modelelor ce au in dotare si un uscator bun.

Citeste si despre Beko DS8333PX

Pentru a spala delicat si eficient rufele, dar si pentru a le usca bine, masina de spalat rufe cu uscator ELECTROLUX EWW1697BWD apeleaza la performanta tehnologie pe baza de abur. Aceasta s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme.

Atributul Time Manager este nelipsit in cazul acestei masini. El permite utilizatorilor sa regleze si programeze ciclul de spalare al masinii in functie de programul sau. Astfel, rufele vor fi gata uscate, exact cand utilizatorul are nevoie. Nu mai devreme si nici mai tarziu. Exact la timp. Tot ce trebuie facut, este ca setarile sa fie bine stabilite.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat nu este mare, avand in vedere ca in cazul ELECTROLUX EWW1697BWD vorbim de o masina care in dotare un superuscator. Asa ca iata ca Electrolux reuseste sa-si surprinda placut utilizatorii si din acest punct de vedere. Bravo ei, am putea spune!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply