Electrolux EWT1376HGW

Exista multe variante prin care indiferent de locuinta pe care o aveti puteti sa va asigurati anumite conditii sau puteti sa sporiti ceea ce inseamna confortul locuintei si confortul pe care il pot avea membri unei familii. In materie de confort un loc foarte important il poate avea si masina de spalat fapt pentru care poate fi vorba despre alegerea unui model Electrolux EWT1376HGW.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EWT1376HGW

Despre Electrolux EWT1376HGW

Cum spalatul rufelor clar nu mai trebuie sa fie facut manual dar in acelasi timp cum poate fi vorba despre faptul ca locuinta poate avea o suprafata mai redusa Electrolux EWT1376HGW poate fi adus acolo unde aveti nevoie sau unde considerati necesar.

Electrolux EWT1376HGW
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW, 7 kg, 1300 RPM, Clasa A+++, Alb

Pentru orice nou achizitie trebuie sa vedeti si cum va poate influenta bugetul sau daca pretu este unul justificat si acelasi lucru il puteti vedea si prin analiza caracteristicilro acestui model.

Despre Electrolux EWT1376HGW

Mai usor cu Electrolux EWT1376HGW

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

Amenajarea locuintei poate fi cu siguranta mai usoara daca veti opta pentru o masina de spalat rufe cu incarcare verticala precum este acest model Electrolux EWT1376HGW. Acest aspect este cu atat mai avantajos cu cat poate locuinta pe care o aveti este mai mica iar un model frontal ce presupune si deschiderea unui hublou nu este ceva care sa va avantajeze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Indiferent de modelul masinii de spalat trebuie sa vedeti totusi si unde o veti aseza iar ca si element semnificativ puteti sa va bazati si pe caracteristicile constructive. Pentru partea de inaltime veti avea 89 cm, adancime 60 cm iar pentru latime doar 40 cm iar ca si distanta fata de sursa de curent veti avea lungimea cablului de alimentare de 1.61m.

Pozitionarea inseamna si legarea la sursa de energie sau apa iar asta ne duce in categoria pozitionarii acestui model din perspectiva consumului de resurse. Pentru apa veti avea un volum net anual de 9990l iar pentru energia electrica un consum mediu anual de 157 kWh ceea ce duce la pozitionarea Electrolux EWT1376HGW in clasa de eficeinta energetica A+++.

Citeste si despre LG F6WD148TWIN

Nu trebuie sa ne gandim ca un model diferit sau cu incarcare verticala este mai ineficient decat unul cu incarcare frontala iar asta se poate vedea si prin prisma posibilitatilor de spalare. Veti putea sa va bazati pe 14 programe disponibile si intre acestea se afla si unul de spalare dedicat Jeans-ilor, veti avea un program pentru Bumbac 40grade sau poate unul pentru sintetice.

In cazul utilizarii sau prezentei acestui model mai putem vedea si partea sau posibilitatea de functionare pe timpul noptii. In acest caz ceea ce va poate interesa este partea de zgomot pe care acest model il produce in timpul functionarii si veti avea pentru spalare un nivel de 51dB iar pentru centrifugare daca veti seta o viteza de pana la 1300 rpm un zgomot de pana la 79dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai sunt elemente de apreciat la Electrolux EWT1376HGW iar asta pentru ca veti avea functiile precum programarea intarziata, time manager, clatirea intarziata sau sistemul electronic de control al balansului pe care acest model le ofera. Pentru utilizarea in siguranta veti avea functia de blocare a accesului la interfata sau sistemul de etanseizare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply