Electrolux EWT1376HGW

Pentru a putea sa scapati de tot ceea ce inseamna rufe murdare aveti posibilitati multiple iar acestea sunt legate mai cu seama de ceea ce inseamna modelele de masini de spalat prezente sau disponibile pentru a fi utilizate. Din aceasta gama vom putea sa alegem fara probleme si un model Electrolux EWT1376HGW insa de multe ori alegerea poate fi determinata de diverse caracteristici.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EWT1376HGW

Despre Electrolux EWT1376HGW

Indiferent de ce element sau de ce criteriu utilizati pentru a alege cel mai bun model pentru voi Electrolux EWT1376HGW poate sa va aduce beneficii atat pe partea de asezare eficienta cat si pe partea de utilizare eficienta.

Electrolux EWT1376HGW
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW, 7 kg, 1300 RPM, Clasa A+++, Alb

In functie de ce optiuni aveti sau de ce dorinte aveti puteti sa analizati oferta acestui model pentru a decide daca este ceea ce se pliaza cel mai bine pe langa voi si nevoile voastre.

Despre Electrolux EWT1376HGW

Electrolux EWT1376HGW si laturile sale

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

Electrolux EWT1376HGW este o masina de spalat cu incarcare verticala iar asta cu siguranta o caracteristica importanta pentru cei care se confrunta cu spatiul de care dispun sau cu suprafata pe care o are incaperea si locul rezervat pentru masina de spalat. Trebuie sa aveti totusi in vedere si aspectul privind dimensiunea acestui model intrucat ceea ce castigati in partea de latime sau adancime poate se adauga in inaltime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Locul potrivit pentru aceasta masina de spalat trebuie sa fie unul care sa masoare in inaltime 89 cm, in adancime 60 cm iar pentru latime doar 40 cm ceea ce poate fi exact ceea ce va trebuie. La partea de pozitionare inafara de dimensiunea propriu-zisa a masinii mai aveti de vazut si deschiderea capacului sau poate lungimea de 1.61m a cablului de alimentare.

Un model cu incarcare verticala precum este Electrolux EWT1376HGW nu este cu nimic mai prejos decat un model cu incarcare frontala. Aceasta comparatie se face insa din perspectiva utilizarii si functionarii pentru ca veti avea o capacitate de incarcare de 7kg ceea ce poate fi in unele cazuri mai mult decat multe alte modele.

Citeste si despre Beko WITC7612B0W

Modul in care va fi spalata aceasta cantitate de rufe tine de faptul ca veti avea disponibile 14 programe de spalare pe care sa le folositi functie de nevoi sau de preferinte. Fiind o gama variata de programe si de nevoi putem specifica cateva exemple si veti avea un program pentru jeans, bumbac sau sintetice insa pentru partea de control functional veti putea sa va bazati pe un panou digital.

Si gama de functii sustine faptul ca acest model este avantajos din mai multe puncte de vedere si mentionam cea de programare intarziata, functia de time manager, soft access sau clatire intarziata. In partea de functii de siguranta veti putea sa va bazati pe cea de blocare acces interfata, fuzzy logic sau sistemul de etanseizare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru ca foarte multe persoane pun accent pe tot ce inseamna costuri sau consum de resurse vom avea si partea de dupa utilizare a Electrolux EWT1376HGW. Pentru consumul de apa este un nivel mediu anual de 9990l iar pentru energia electrica un nivel de 157kWh ceea ce determina incadrarea in clasa de eficienta A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply