Electrolux EWT1264ILW

Masina de spalat este un dispozitiv extrem de important intr-o gospodarie. Fara ea, lucrurile nu ar putea fi spalate sau igienizate. Astfel, este recomandata investirea intr-un produs eficient, care sa isi faca treaba bine, fiind in acelasi timp economica din punct de vedere al resurselor pe care le consuma. Iar un astfel de dispozitiv este masina verticala Electrolux EWT1264ILW, pe care v-o prezentam si noi astazi. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EWT1264ILW

Despre Electrolux EWT1264ILW

Aceasta este genul de masina subtire, fiind ideala pentru cei care se confrunta cu probleme legate de spatiu. Ea este ingusta si nu ocupa mult, fapt care duce la solutionare problomelor legate de baile mici. Astfel, masina pune la dispozitia utilizatorilor o incarcatura de verticala, usor de gestionat. Capacitatea maxima de rufe care pot fi adaugate in cuva este de 6 kg . Astfel, ea este ideala pentru locuintele cu 2 membrii. Poate fi asezata si in casele familiilor mai numeroase, dar cu conditia ca acestia sa spele rufele pe rand.

Electrolux EWT1264ILW
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, LCD, Alb

Referitor la numarul de rotatii permis de aceasta masina, trebuie sa stiti ca el este mediu. Este vorba, mai exact, de 1200 rpm. Tot la capitolul aspect, discutam si despre culoarea gri a acesteia si despre o dotare foarte importanta pentru utilzator: ecranul LCD. Acesta are rolul de a afisa comenzile, respectiv cele legate de inceperea sau oprirea unui program, numarul de minute ramase pana la finalizarea ciclului setat, programul ales etc. Afisajul LCD este usor de descifrat, iar citirea lui nu pune probleme pentru niciun membru al familiei.

Despre Electrolux EWT1264ILW

Masina de spalat rufe verticala Electrolux EWT1264ILW � o masina verticala deosebit de eficienta

Citeste si despre Daewoo DWC-ED1432

Referitor la clasa de eficienta energetica, nu putem spune decat ca aceasta este A+++. Acest lucru se traduce printr-un consum foarte bun, masina verticala Electrolux EWT1264ILW facand parte din clasa celor mai eficiente de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Iar daca sunt setate corespunzator programele potrivite, aceasta poate ajunge sa consume putin, chiar si atunci cand vine vorba de apa sau detergent.

Time Manager este un atribut important al dispozitivulului, acesta avand rolul de a permite setarea timpului in conformitate cu cat de murdare sunt rufele respective.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston AQS73D29

Astfel, daca este vorba de produse care doar necesita improspatare, atunci curatarea va dura mai putin, pe cand daca sunt produse murdare, asemeni articolelor sportive, este clar ca se va alege un ciclu de spalare mai solicitant.

Interesant este si faptul ca aceasta masina cu incastrare verticala este prevazuta cu usi care au o deschidere lenta, scopul fiind acela de a putea accesa numai in conditii de siguranta rufele din interior. Fara accidente, fara copii care sa se loveasca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt detaiuliu important este cel legat de pret. Oricat de mult ma incerca sa ne prefacem ca acesta nu conteaza, pretul influenteaza in mare masura decizia de cumparare. Astfel, pentru acest produs interesant si inovator, a fost stabilit un raport corect privind calitatea si pretul. Acest lucru inseamna un mare plus pentru cei care vor sa investeasca intr-o masina buna si sa aiba, in acelasi timp, garantia unui produs eficient. Drept urmare, da, putem afirma ca Electrolux EWT1264ILW merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply