Electrolux EWS1266CI

In varianta moderna de utilare a unei locuinte pozitia unei masini de spalat este esentiala sau mai bine spus se impune si prezenta unui astfel de electrocasnic. Daca vreti insa ca modelul pe care il alegeti sau pe cel pe care il utilizati sa va ofere o perspectiva moderna si performanta asupra a ceea ce inseamna spalarea rufelor Electrolux EWS1266CI poate fi elementul pe care sa va bazati.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EWS1266CI

Despre Electrolux EWS1266CI

O astfel de masina de spalat poate fi importanta pentru foarte multe persoane si asta fie ca vorbim despre utilitatea efectiva sau despre prezenta unor caracteristici care sa faca modelul Electrolux EWS1266CI sa fie mai avantajos decat altele.

Electrolux EWS1266CI
Masina de spalat rufe Electrolux EWS1266CI, Time Manager Inverter, Slim, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Pana la alegerea si utilizarea acestui model insa putem sa analizam ceea ce ofera si caracteristicile care pot fi aduse in slujba si spre ajutorul vostru.

Despre Electrolux EWS1266CI

Punerea unde trebuie a Electrolux EWS1266CI

Citeste si despre Daewoo DWD-FV2021

Putem sa ne referim in prima faza la partea de caracteristici constructive si la ceea ce inseamna gabaritul acestui model unde veti avea elementele care va arata spatiul de care ve avea nevoie Electrolux EWS1266CI pentru pozitionare. In privinta inaltimii veti avea o dimensiune de 85 cm, pentru latime este vorba despre 59.5 cm insa adevaratul avantaj este dat de adancimea de 37.7 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cu o astfel de dimensiune masina de spalat se pozitioneaza fara probleme in gama celor slim ceea ce o face sa fie si mai avantajoasa pentru cei care locuiesc poate intr-o casa sau intr-un apartament nu prea spatios. Adancimea este cu atat mai importanta cu cat modelul acesta este unul cu incarcare frontala si care are un hublou cu o deschidere spre stanga.

Dimensiunea mai redusa nu inseamna si o eficienta mai redusa pentru Electrolux EWS1266CI ci dimpotriva veti putea sa spalati pana la 6kg de rufe. Utilizarea in aceasta directie poate fi recomandata pentru orice familie obisnuita insa in cazul utilizarii trebuie sa vedeti si ce programe veti putea utiliza pentru a obtine rufe curate si igienizate.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60112

In lista programelor disponibile se afla cele functie de tipul tesaturii insa mai putem mentiona si un program special dedicat elenjeriilor sau cel pentru clatire intensiva a rufelor. Utilizarea sigura inseamna si prezenta functiilor de siguranta precum cea Fuzzy Logic sau blocarea accesului la interfata de control insa avem si prezenta unei tehnologii OptiSense.

In orice locuinta si familie este importanta si partea de liniste a acesteia iar pentru utilizarea unei masini de spalat putem avea in prima faza valoarea de 58dB in cazul spalarii. Daca este vorba insa despre faptul ca veti avea si posibilitatea de centrifugare cu o viteza de pana la 1200 rpm zgomotul produs la aceasta etapa poate fi unul mai ridicat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Caracteristicile pe care Electrolux EWS1266CI le detine sunt cu siguranta importante pentru orice familie si orice locuinta insa putem sa vedem si cum alegerea sau utilizarea sa poate sa influenteze partea de buget a unei familii. Veti avea in prima faza partea de pret de achizitie insa pentru utilizarea indelungata poate sa conteze mai mult eficienta energetica specifica clasei A+++ datorita unui nivel de consum mediu anual de 130 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply