Electrolux EW7W368SI

Aveti nevoie de un produs de spalat rufele pentru locuinta dumneavoastra? Va sugeram un produs care va va placea cu siguranta. Acesta este Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EW7W368SI

Despre Electrolux EW7W368SI

Despre adancimea produsului trebuie spus ca este de 54 cm. De asemenea, latimea pe care o masoara acesta este de 59.6 cm. Cat priveste inaltimea sa, trebuie spus ca este de 81.9 cm. Greutatea acestui produs este de 72.5 kg. P

Electrolux EW7W368SI
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI, PerfectCare700, 1400 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, Display LCD, Clasa A, Alb

Precizam faptul ca lungimea cablului acestuia este de 1.5 m. Culoarea acestui model este albul, o culoare demna de luat in considerare. Dintre functiile pe care le are acesta mentionam sistemul de siguranta pentru copii, clapeta pentru detergent lichid, precum si sistemul electronic de control al balansului, dar si functia de extra clatire, pornire intarziata si soft plus.

Despre Electrolux EW7W368SI

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI – cateva informatii referitoare la partea tehnica a produsului

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI are un consum anual de energie de 1060 kWh. Consumul de putere in program standard pe care il are acest model este de 5.3 kwh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Despre consumul mediu anual de apa al acestuia trebuie spus ca este de 23000 l. Clasa de eficienta energetica a acestuia este A. De asemenea, clasa de eficienta energetica la spalare fiind tot de tip A. Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI are un uscator a carui capacitate este de 4 kg. Nivelul de zgomot al acestuia la un ciclu de spalare este de 52 dB.

Acest model are o incastrare de tip frontal. Mărimea familiei pentru care se potriveste acesta este formata din 3-4 membrii. Referitor la capacitatea de incarcare a acestui aparat trebuie spus ca este destul de mare, aceasta fiind de 8 kg. Despre viteza maxima la centrifugare a acestuia trebuie spus ca este de 1400 rpm. Privitor la nivelul de zgomot la centrifugare al acestui produs trebuie spus ca este de 70 dB. La spalare, acest nivel ajunge la 46 dB. Hubloul pe care il prezinta acest aparat de deschide spre partea stanga. De asemenea, panoul de comanda este mecanic si digital.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare FWSF61252W EU

Despre functiile de siguranta ale acestui exemplar trebuie spus ca sunt senzorul pentru scurgeri si sistemul de detectare pentru spuma. Programele pe care le are acest model sunt destul de bune, precum: bumbac, sport, delicate, clatire, drenaj, sintetice, antialergic, lana, denim, bumbac Eco, abur – FreshScent. Durata programului rapid este de 1 h. Programul SteamCare este cel care reconditioneaza hainele cu ajutorul aburului, astfel incat cutele sa fie diminuate. Astfel, imbracamintea isi va pastra mai mult timp forma si textura.

FreshScent este functia care va combina aburul si parfumul astfel incat tesuturile intre spalari sa fie improspatate. Acest dispozitiv are un program non stop de 60 min care va spala si va usca rufele intr-un mod rapid si eficient. In acest fel vei putea spala si ingriji rufele fara eforturi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EW7W368SI este un produs care merita cumparat, pretul sau fiind unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply