Electrolux EW6S506W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe pentru a spala rufele cat mai eficient, dar si cat mai rapid? Solutia este in gama Electrolux. Aceasta gama va ofera numeroase modele astfel incat sa aveti de unde alege. Insa, daca va este greu sa va decideti, avem o recomandare pentru dumneavoastra. Este vorba despre masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W.(ACUM la reducere)

Electrolux EW6S506W

Despre Electrolux EW6S506W

Despre cuva acestei masini de spalat rufe trebuie spus ca este realizata dintr-un material denumit carboran. Hubloul pe care il are aceasta se deschide spre partea stanga, iar panoul de comanda este unul destul de bun, fiind de tip digital. Este important de spus faptul ca acest model este de culoare alb, un aspect demn de luat in considerare pentru un astfel de aparat electrocasnic.

Electrolux EW6S506W
Electrolux EW6S506W

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W, Perfectcare600, Time Manager, Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W are un consum anual de energie de 9600 l. Clasa sa de eficienta energetica este A+++, una dintre cele mai performante clase. Rezultatul este unul cat se poate de bun, respectiv un consum de curent electric care nici nu se va observa.

Despre Electrolux EW6S506W

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W – un model pentru o familie moderna

Citeste si despre Samsung WW90M741NOA/LE

La centrifugare, eficienta energetica a acestui model apartine clasei C, pe cand, cea de la spalare apartine clasei A. Incastrarea acestui model este standard, fiind un exemplar tip slim. Despre incastrarea pe care o are trebuie precizat ca este de tip frontal. Familia pentru care se potriveste acest model este cea formata din 3 membrii. Precizam faptul ca acest model detine o capacitate de incarcare de 6 kg, fiind destul de buna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In plus, acest model mai are si o viteza maxima la centrifugare de 1000 rpm. Nivelul de zgomot la centrifugare pe care il emite acest model este si el de 76 Db. La spalare, exemplarul emite un nivel de zgomot de 58 db.

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W are functii destul de bune, acestea fiind: start intarziat Extra clatire, Eliminare centrifugare. Tehnologiile incluse de acest model sunt: Fuzzy Logic, Siguranta „Child Lock”. Acestea vor face ca aparatul sa fie unul cat se poate de eficient atunci cand vine vorba de spalatul rufelor cat mai in siguranta. Asadar, va veti putea baza oricand pe acesta fara probleme.

Citeste si despre Indesit EWSD 61051 W EU

Referitor la programele de spalare pe care le are acest mode, trebuie spus ca sunt mai multe: Matase, Bumbac, Stoarcere, Rapid, Pornit/oprit, Cuverturi, Perdele, Drenare, Blugi, Clatire, Reimprospatare, Sintetice, Bumbac – program economic ,Tesaturi delicate, Lana plus. Acest numar al programelor este destul de ridicat fiind de 15.

Cat despre dispenserele pe care le are trebuie spus ca sunt pentru balsam si pentru detergent. Este important de precizat faptul ca acest model are 4 trepte de viteze la centrifugare, precum si 5 trepte de temperatura. Astfel, veti putea seta treapta corespunzatoare care sa fie potrivita tipului de material pe care il veti spala.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Electrolux EW6S506W este un exemplar pe care va puteti sa va bazati oricand, rezultatele fiind unele cat se poate de bune. Pretul este usor crescut, insa, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply