Electrolux EW6S347S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In ultima vreme, tot mai multa lume se plange de problema gripei si de faptul ca aceasta, impreuna cu raceala au facut tot mai multe victime. De ce se intampla lucrurile astfel? Este simplu. Oamenii nu se ingrijesc corespunzator. Iar o problema aparte o reprezinta hainele. Acestea sunt purtatoare de microbi si bacterii si tocmai de aceea, specialistii recomanda o perfecta igienizare a lor. Iar un rol esential cand vine vorba de curatarea hainelor il joaca masina de spalat. O recomandare buna in acest sens este: Electrolux EW6S347S, o masina special conceputa pentru a avea grija de tesaturi. (ACUM la reducere)

Electrolux EW6S347S

Despre Electrolux EW6S347S

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S347S este una imbracata in carcasa de culoare alba si vine cu o capacitate de spalare destul de generoasa. Mai precis, este vorba de 7 kg. Desigur, trebuie sa va avertizam ca aceste 7 kg nu sunt posibile decat in cazul anumitor programe.

Electrolux EW6S347S
Electrolux EW6S347S

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S347S, PerfectCare600, Time Manager, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Numarul de rotati maxim care poate fi setat in cazul acestei masini este de 1400 rpm.

Despre Electrolux EW6S347S

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S347S – igienizare si ingrijire perfecta a rufelor

Citeste si despre Beko HITY854310F

PerfectCare600 este un sistem patentat de catre producatorii Electrolux, avand rolul de a ingriji tesaturile. Astfel, acesta nu le permite sa se scamoseze si nici sa se rupa. Dincolo de asta, hainele isi pastreaza culoare, mai ales daca alegeti sa le combinati cu un balsam de buna calitate si cu un detergent care mizeaza acelasi lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sistemul Time Manager reprezinta un mare plus pentru cei care s-au hotarat sa dea o sansa acestei masini. Iar asta pentru ca produsul Electrolux EW6S347S este atat de inteligent incat isi adapteaza spalarea si durata ciclului de spalare, in functie de cat de murdare sunt hainele respective si cat de plina este cuva masinii. Rezultatul este unul economic. In acelasi timp, este evitat fenomenul de supraspalare a hainelor care nu ar insemnat altceva decat o deteriorare a tesaturilor si o risipa de timp si resurse.

Ecologistii apreciata sistemul TimeManeger, asa cum apreciaza si atributul Sensi Care. Acesta din urma are deosebitul rol de a avea grija de tesaturi conferind o ingrijire adaptata incarcaturii. Astfel, articolele vor beneficia de acea catifelare pe care o cautam cu totii. Fibrele sunt trate individual, intr-o maniera delicata, pornind de la ideea ca durata de purtare a hainelor trebuie considerabil prelungita.

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

Spuneam ca masina nu consuma inutil resurse pretioase. Si este perfect adevarat. Din punct de vedere al clasei, aceasta face parte din A+++. Este una dintre cele mai economice masini de pe piata, deoarece producatorul Electrolux cunoaste nevoile omului obisnuit, precum si faptul ca facturile lunare pot reprezentat o adevarata povara.

Tehnologia pe baza de abur reprezinta un mare plus pentru aceasta masina de spalat care poate scoate rufe mai bine netezite. Este o modalitate de prevenire a cutelor atat de deranjante care se elimina foarte greu cu ajutorul fierului de calcat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si daca tot vorbeam de economisire, trebuie sa precizam un alt aspect important: masina este economica si din punct de vedere al timpului. Ea ofera utilizatorilor posibilitatea de a apela la programe rapide si foarte eficiente. Pretul Electrolux EW6S347Seste pe masura dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply