Electrolux EDP2074GW3

Un uscator de rufe reprezinta o achizitie necesara oricarei locuinte. Acesta va ofera multe avantaje, intrucat hainele se vor usca mai repede si mai bine, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa asteptati mult timp dupa acestea. De asemenea, este mult mai practic, intrucat nu va mai trebui sa intindeti rufele pe sarma, acesta fiind si un proces mai incomod. Astfel, veti avea nevoie de un uscator bun pentru locuinta dumneavoastra, o astfel de recomandare fiind Uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 (vezi cel mai bun pret doar aici).

Electrolux EDP2074GW3

Despre Electrolux EDP2074GW3

Culoarea acestui uscator de rufe este albul. De asemenea, are o adancime de 54 cm. Despre latime trebuie spus ca este de 60 cm. Inaltimea masoara si ea 85 cm, fiind destul de potrivita. Acest produs cantareste 38.7 kg. Acest model include o usa reversibila, fapt ce va facilita incarcarea rufelor in uscatorul de rufe. Usa va fi mai usor de manevrat intrucat veti putea amplasa manerul in 4 pozitii.

Electrolux EDP2074GW3
Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3, Condensare, 7 kg, LCD, Alb

Acest produs este un uscator de rufe cu condensare. Trebuie mentionat faptul ca are o incarcare de tip frontal. Panoul de comanda al acestuia este de tip digital. De asemenea, are un numar de 15 programe, ceea ce reprezinta un avantaj. In ceea ce priveste eficienta energetica, trebuie spus ca apartine clasei B. La uscare, eficienta energetica apartine clasei A. Deschiderea hubloului se realizeaza destul de usor, aceasta fiind pe partea stanga.

Electrolux EDP2074GW3

Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3 – despre caracteristicile tehnice

Lungimea cablului acestuia este de 1.45 m. De asemenea, alimentarea sa se realizeaza electric. Acest uscator de rufe dispune de o capacitate destul de buna de incarcare, aceasta fiind de 7 kg.  Nivelul de zgomot pe care il emite acesta este de 65 dB. Capacitatea cuvei este si ea de 4.66 l, fiind destul de potrivita pentru familiile medii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste functiile speciale, trebuie spus ca acestea sunt programarea temporizata si senzorul de umiditate. In plus, aceasta detine functia de siguranta pentru copii, dar si cea de rotatie inversa. Puteti programa ca rufele dumneavoastra sa se usuce atunci cand efectuati si alte activitati intrucat acest model include si functia de programare cu intarziere.

Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3 – un produs de mare ajutor

Uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 detine si un semnal acustic la terminarea programului, acesta fiind util intrucat veti sti cand se va finaliza procesul de uscare. De asemenea, are si piciorusele ajustabile, fapt ce va permit sa il mutati mai usor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Programele acestui uscator de rufe sunt: anti-sifonare, anti-bacterian, sintetic, bumbac, dar si uscare usoara. De asemenea, mai are si programul usor de calcat. Acesta dezlipeste hainele, prevenind incurcarea acestora, ceea ce va impiedica sa se sifoneze. Nu ii lipseste nici programul de uscare delicata si cel pentru rufe delicate. Tehnologia de care dispune acest uscator de rufe modern este OptiSense. Aceasta tehnologie va potrivi timpul de uscare la incarcatura pe care o aveti. De asemenea, va monitoriza umiditatea rufelor, astfel incat rufele sa fie uscate asa cum trebuie. In acest mode, nu se va folosi mai multa energie. Uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply