Electrolux EDH3686GDE

Uscatorul de rufe este un aparat electrocasnic important pentru oricine doreste sa economiseasca timpul de uscare al acestora si sa aiba rufele gata oricand are nevoie de ele. Avand in vedere aceste avantaje, nu trebuie sa mai stati pe ganduri, achiztia unui astfel de produs fiind importanta pentru locuinta dumeavoastra. Va recomandam si un model bun, mai exact, uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE (doar aici cel mai bun pret).

Electrolux EDH3686GDE

Despre Electrolux EDH3686GDE

Este un model clasic, de culoare alba. De asemenea, adancimea sa este de 60 cm. Tot de 60 de cm este si inaltimea sa, acesta fiind potrivit in spatiile medii. Inaltimea pe care o are este si ea de 85 cm. Cat priveste greutatea, trebuie spus ca este de 48.96 kg.

Electrolux EDH3686GDE
Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE, Condensare cu pompa, 8 kg, Casa A+, LCD, Alb

Acest uscator de rufe este prevazut cu o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce il face potrivit pentru o familie numeroasa. Alimentarea sa se realizeaza pe baza de curent electric. Tipul sau este cu condensare si cu pompa de caldura. Tipul incastrarii sale este standard.

Electrolux EDH3686GDE

Precizari referitoare la partea tehnica a uscatorului de rufe Electrolux EDH3686GDE

Are o incarcare frontala, aceasta fiind usor de utilizat. Are un panou de comanda modern, fiind de tip digital.  Un avantaj de care dispune acest uscator de rufe este apartenenta sa la o clasa de eficienta energetica buna, datorita careia consumul de curent electric va fi unul redus.

Vezi AICI ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Aceasta clasa este A+. Cablul acestui uscator de rufe este de 1.45 cm. Avand in vedere faptul ca acest uscator de rufe are in dotarea sa si o pompa de caldura, va avea economisi consumul de curent electric.

Viteza maxima de centrifugare de care dispune este de 1000 rpm, aceasta fiind tocmai buna pentru uscarea unui cantitati destul de mari de haine. Consumul de putere al unui program standard este de 2.65 kW/h, nefiind prea mare.

Produce un nivel de zgomot de 66 dB. De asemenea, hubloul acestui uscator de rufe se deschide spre stanga si spre dreapta. Mai este prevazut si cu functia de programare temporizata. Important este si senzorul sau de umiditate. Acest uscator de rufe beneficiaza si de picioare ajustabile. Datorita programarii intarziate, veti putea porni uscatorul de rufe oricand doriti, astfel incat sa faceti si alte treburi, iar hainele sa le scoateti atunci cand va ramane timp.

Uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE – un uscator de rufe de calitate

Acest model este modern intrucat are si semnalizare acustica pentru terminarea programului, acesta fiind util. Uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE dispune de cateva programe pentru uscare. Acestea sunt potrivite pentru materiale sintetice, si bumbac. De asemenea, mai are si programul usor de calcat. Este important ca uscatorul de rufe sa trateze hainele cat mai delicat pentru a fi pastrate un timp indelungat, dar sa arate si mai bine. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Gentle Touch, pe care o are uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Avand sistem inteligent OptiSense, acest uscator de rufe va ajusta timpul de uscare in functie de incarcatura pe care o are acesta. De asemenea, va monitoriza umiditatea hainelor, pentru ca acestea sa fie uscate cat mai bine. Despre sistemul EcoFlow trebuie precizat faptul ca va ajuta la un consum mai redus de energie. Acesta incorporeaza un filtru, care va avea un flux mare de aer. Uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE include un destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply