Electrolux EDH3488GOW

Electrolux este una dintre cele mai bune firme de electronice si electrocasnice pe care le poti intalni pe piata din Romania. Suedezii au produse variate si bune ca pret. Nu exagereaza niciodata si tocmai din acest motiv reusesc sa se mentina pe un loc bun. Si chiar exista destul de multe sanse sa ai o masina de spalat rufe de la aceasta firma. Sunt sigure, moderne si accesibile. Iar daca vrei mai mult de la brand, poate ca un uscator de rufe este ideal. Electrolux EDH3488GOW (acum la cel mai bun pret) este un model excelent. Spre deosebire de masinile de spalat, uscatoarele tind sa fie mai scumpe, dar sunt si niste produse mai specifice, pe care nu si le cumpara chiar toata lumea (desi fiecare ar putea sa profite de pe urma lor). Dar daca vrei sa usuci in 2 ore haine pe care altfel le-ai usca intr-o zi sau doua, el este chiar recomandat.

Electrolux EDH3488GOW

Despre EDH3488GOW

Uscatorul este unul cu o capacitate de 8 kg de rufe. Asadar, chiar daca ai o masina de spalat mai mare, tot vei reusi, cel mai probabil, sa rezolvi toate rufele deodata. Este un model potrivit pentru familii, dar si pentru cei care locuiesc singuri. Pana la urma, indiferent daca speli si usuci de doua ori pe saptamana sau mai rar, esential este ca datorita lui nu va mai trebui sa astepti si vei putea pune hainele direct in dulap sau le vei imbraca intr-un timp cat mai scurt.

Electrolux EDH3488GOW
Uscator de rufe Electrolux EDH3488GOW, Pompa de caldura, 8 kg,Clasa A++, LCD, Alb

Cu toate acestea, un aparat precum Electrolux EDH3488GOW are nevoie si de spatiu. Este la fel de mare precum o masina de spalat, deci este ca si cum ti-ai cumpara un al doilea model. Daca te afli la primul uscator, e bine sa fii sigur ca ai si unde sa il montezi. Daca vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi, e clar ca modelul de fata e recomandat.

Electrolux EDH3488GOW

Electrolux EDH3488GOW este un aparat marisor, care arata decent

Si nici nu arata rau. Desi pastreaza aspectul clasic, are un panou de control destul de ok. In partea de sus el este negru, afisajul LCD este minimalist, dar indica exact ceea ce trebuie, iar pictogramele din jurul rotitei pentru selectia programelor sunt suficient de clare pentru a nu te baga in ceata cand alegi. Desi nu este chiar cel mai atractiv aparat existente (mai ales cum are aceeasi culoare, vesnicul alb), Electrolux EDH3488GOW se prezinta bine, asa cum o face si la capitolul dotari.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Un uscator modern este caracterizat de o serie de dotari tehnologice si Electrolux EDH3488GOW pare sa le aiba pe toate. Are si pompa de caldura, pentru uscarea hainelor la o temperatura optima si consum mai redus de energie, dar si motor inverter, care contribuie si mai mult la reducerea consumului, dar si la mentinerea nivelul de zgomot in parametri cat mai acceptabili.

Toate dotarile de care ai nevoie

Controlul intre cele 16 programe este usor, trebuind doar sa setezi rotita in dreptul programului pe care il doresti. La nivel maxim de incarcare, progamul standard va dura in jur de doua ore, dar daca incarci mai putin uscatorul, timpul necesar uscarii rufelor poate sa scada. Pentru materiale deosebite exista setari speciale (si pentru lana, unul dintre cele mai pretentioase materiale) iar timpii necesari uscarii se pot schimba. De asemenea, aparatul are si rolul de e elimina scamele, asa ca filtrul va trebui sa fie curatat periodic si atent pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Nu in ultimul rand, evacuarea apei se poate face in mod automat daca Electrolux EDH3488GOW este conectat la scurgere. Acest lucru presupune un pic de munca (mai ales daca il montezi in aceeasi camera cu masina de spalat), dar si avantajele sunt evidente. In general, aparatul e usor de folosit, iar beneficiile sale sunt foarte multe in raport cu minusurile (spatiul ocupat, in primul rand).

Concluzii

Ca orice uscator de rufe, Electrolux EDH3488GOW costa un pic mai mult decat o masina de spalat, deci din acest punct de vedere nu va fi chiar pentru toata lumea (de asemenea, nu va fi pentru toti pentru ca nu toti au loc pentru el). Dar daca iti permiti si chiar vrei un uscator, atunci achizitia lui va fi o idee excelenta. Chiar ajuta, mai ales pentru cei care au un stil de viata mai intens si nu pot astepta cu zilele sa li se usuce hainele. Iar cu functiile sale moderne, absolut fiecare material este acoperit, deci nu trebuie sa iti faci probleme.

9.5 Total Score
Electrolux EDH3488GOW, un uscator care imbina design-ul cu functionalitatea

Electrolux EDH3488GOW costa un pic mai mult decat o masina de spalat

PROS
  • Design ok
  • Capacitate destul de mare
  • Consuma putin
  • Are programe variate
CONS
  • Nu exista
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply