Daewoo DWD-MV1011

Cand este vorba despre o locuinta trebuie sa fie vorba si despre anumite elemente pe care sa le folositi pentru a avea tot confortul necesar si nu numai. Putem sa vorbim si despre ce puteti face pentru a va bucura de o viata usoara si sanatoasa in acelasi timp dar cam toate discutiile trebuie sa duca spre partea de asigurare a unor conditii optime de trai si spre prezenta unor electrocansice pe care sa le folositi si pe care sa va bazati putand fi si Daewoo DWD-MV1011 unul dintre acestea.(oferta de AZI aici)

Daewoo DWD-MV1011

Despre Daewoo DWD-MV1011

Nu cred ca mai trebuie demonstrat de ce o masina de spalat rufe este necesara in cadrul unei familii insa poate fi vorba despre analiza caracteristicilor pe care o masina de spalat precum Daewoo DWD-MV1011 le poate oferii in beneficiul vostru. Putem incepe analiza de la aspectul constructiv al acestui model si aici avem partea de incarcare frontala a masinii de spalat si care impune o pozitionare de asa maniera incat asezarea si scoaterea rufelor de la spalat sa fie usoara.

Daewoo DWD-MV1011
Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MV1011, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, 60 cm, Alb

Asezarea va fi insa dependenta in cea mai mare masura de dimensiunile pe care le detine acest model si mai exact de inaltimea de 85 cm, de latimea de 59.5 cm dar si de partea de adancime de 51 cm. Cum am precizat deja faptul ca este un model cu incarcare frontala putem avea si ceea ce inseamna nevoia de spatiu pentru operarea hubloului iar asta inseamna un loc care sa aiba in vedere faptul ca acesta masoara in diametru 42cm.

Despre Daewoo DWD-MV1011

Functii

Citeste si despre Electrolux EW6F528W

Partea de pozitionare tine de gabarit insa partea de utilizare tine atat de partea contructiva cat si de partea de functii sau caracteristici functionale si unde putem incepe cu capacitatea de incarcare de pana la 6kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din multe puncte de vedere incarcare tine si de gabarit insa in egala masura poate sa tina si de consumul de resurse ce va rezulta in urma utilizarii. Pentru Daewoo DWD-MV1011 prin consum de resurse avem in special consumul de energie electrica si care duce la pozitionarea acestui model in clasa de eficienta A++ ceea ce nu este deloc putin.

Consum puteti avea si pentru apa sau detergent insa in urma consumului trebuie ca si rezultatele sa fie unele pe masura asteptarilor. Eficienta este ce conteaza pana la urma si asta pentru ca pe langa cea energetica trebuie ca si rufele sa fie curate si igienizate.

Citeste si despre Miele TDB230WP

Ce va conta pentru asta sunt cele 15 programe de spalare si intre care veti avea spre utilizare unele clasice dar si programe mai moderne precum sport sau spalare rapida de 30 minute.

Pentru haine spalate si uscate veti putea pe langa programul rapid sa va ajutati si de ceea ce inseamna o viteza maxima de centrifugare de pana la 1000 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Elemente de luat in calcul pentru Daewoo DWD-MV1011 mai sunt si cele ce tin de functia de blocare a accesului la interfata de control, de functia start intarziat sau Eco Wash insa cei mai multi poate vor alege acest model pentru pretul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply