Daewoo DWD-8T1227P

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe de buna calitate, atunci Daewoo DWD-8T1227P este o optiune interesanta datorita caracteristicilor pe care le are in dotare. Si iata care este pe scurt povestea sa. (vezi disponibilitatea)

Daewoo DWD-8T1227P

Despre Daewoo DWD-8T1227P

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P inseamna o capacitate de 8,5 kg, ceea ce nu este deloc putin. Acest lucru o face o masina cu o cuva incapatoare pentru o familie cu 3-4 membrii. Dincolo de asta, ea vine si cu un numar de rotatii pe care il putem numi potrivit. Este vorba de 1200 rotatii pe minut, ceea ce influenteaza capacitatea de stoarcere a rufelor.

Daewoo DWD-8T1227P
Daewoo DWD-8T1227P

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P, 8.5 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 6 programe, Argintiu

Insa, acest lucru nu inseamna ca in cazul masinii de spalat Daewoo DWD-8T1227P numarul de rotatii trebuie sa fie intotdeauna maxim. Puteti seta si mai putin. Un alt aspect important este cel legat de culoare. In cazul acestei masini de spalat vorbim despre o nuanta speciala: argintiu. Majoritatea producatorilor aleg culori pe care le putem numi clasice, precum alb. Insa, nu este si cazul modelului Daewoo DWD-8T1227P. Aceasta are o carcasa care se potriveste mai ales in baile sau incaperile moderne.

Despre Daewoo DWD-8T1227P

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P – un produs din gama Daewoo care merita o prezentare

Citeste si despre Samsung WW90M644OPX/LE

Il putem numi un produs din gama Daewoo care face cinste celor care se hotarasc sa-l comande. Iar asta datorita atributelor sale inteligente. In primul rand, pentru a functiona in parametrii, aceasta masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1227P are un motor bun. Nu este cel mai silentios motor, insa este unul proiectat pentru a avea grija de tesaturi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In al doilea rand, in cazul masinii vorbim si de eficienta energetica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum moderat de energie electrica, in conformitate cu programul ales. De exemplu, puteti observa in cazul acestui produs ca aveti libertatea de a seta gradele de spalare, dar si

Din punct de vedere al numarului de programe, pune spune ca aceasta masina Daewoo DWD-8T1227P are in dotare sase programe de baza. Dintre acestea, unul este scurt si serveste spalarii rapide si fara consum prea mare a rufelor. Altul este special creat pentru tesaturi din bumbac, in timp ce altul se adreseaza utilizatorilor care vor sa igienizeze perfect lenjerii de pat si prosoape foarte murdare.

Citeste si despre LG F12C3QD

Displayul acestei masini este pe baza de Led, ceea ce reprezinta un atu pentru utilizator. De ce? Ei bine, display-ul pe baza de LED nu consuma mult si permite un afisaj corect si satisfacator. Putem considera afisajul drept modul de comunicare al masinii Daewoo DWD-8T1227P cu utilizatorul.

Atributul DrumClean este o adevarata binecuvantare pentru utilizatori. Din cauza rufelor murdare, cuva masinii nu mai este la fel de igienica. Insa, daca apelati al atributul DrumClean, acesta va curata interiorul dispozitivului, lasandu-l perfect igienizat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt aspect important, este pretul. Chiar daca atributele unei masini de spalat sunt bune, utilizatorii vor fi tentati sa se uite mereu la pret. Iar in cazul acestui produs vorbim de un raport bun, calitate-pret, ceea ce duce la investirea intr-un produs inteligent, care merita efortul financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply