Candy Slim GVSW40464TWHC2-S

Pentru persoanele care isi doresc o masina de spalat rufe noua va recomandam un model de care va veti bucura cu siguranta sa il aveti in locuinta dumneavoastra: Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S.(Doar acum la reducere)

Candy Slim GVSW40464TWHC2-S

Despre Candy Slim GVSW40464TWHC2-S

Este un exemplar care sta destul de bine la capitolul adancime, acesta fiind de 52 cm. Latimea acestui model este 60 cm. Inaltimea sa este de 85 cm. Mai trebuie precizat si faptul ca este un exemplar care are o greutate de 85 kg. Este un model de culoare alba. Display Touch Screen este cel care se foloseste usor si care va conferi dispozitivului un design aparte.

Candy Slim GVSW40464TWHC2-S
Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S, Spalare 6Kg/ Uscare 4kg, 1400rpm, Display touch, Mix Power System, INVERTER, Functie aburi, NFC, Clasa A, Alb/Chrome

Acest model este de mare ajutor intrucat are si un uscator care va va garanta rufe uscate cat ai clipi. Acest lucru este un mare plus pentru dumneavoastra si veti fi bucurosi sa aveti la indemana rufele dorite uscate. Uscatorul are o capacitate de 4 kg, aceasta fiind destul de buna. Nivelul de zgomot la un ciclu de spalare este de 62 Db.

Despre Candy Slim GVSW40464TWHC2-S

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S – o masina de spalat rufe eficienta

Citeste si despre Smeg DHT81EIT

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S este de tip slim. Incarcarea sa este frontala, ceea ce inseamna ca se va realiza destul de usor. Este un exemplar ce poate fi utilizat cu usurinta de catre o familie formata din 2 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, capacitatea de care dispune modelul este de 6 kg, fiind o capacitate destul de buna pentru ca doua persoane sa isi poata spala rufele. Are o viteza maxima la centrifugare care este de 1400 rpm. Zgomotul pe care il emite un astfel de aparat electrocasnic este si el de 78 db. Despre productia zgomotului in timpul spalarii trebuie spus ca va ajunge la un nivel de 51 db.

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S se deschide spre partea stanga. Panoul de comanda pe care il include acest exemplar este de 3 tipuri: Mecanic, Digital si Touch screen. Beneficiaza si de functia cu aburi, aceasta fiind o functie utila. Despre durata timerului acestui model trebuie spus ca este de 24 h.

Citeste si despre Samsung WD90N740NOA/LE

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S include lasa energetica A. Tot A, este si clasa energetica de la centrifugare, ceea ce inseamna ca sta destul de bine la acest capitol. Nu ii lipsesc nici functiile de siguranta, acestea fiind: Blocare acces interfata si Blocare de siguranta. Tehnologia de la baza acestui exemplar este NFC. Este un dispozitiv cu 16 programe de spalare, dintre care mentionam: Bumbac, Prespalare, Sintetice, EcoMix 20. Dispenserele acestui exemplar sunt cele pentru balsam si pentru detergent.

SILENT INVERTER + este denumirea motorului pe care il are aceasta masina de spalat rufe. Astfel, veti spala rufele in liniste fara sa va afecteze in vreun fel zgomotul, care nu are un nivel ridicat, fapt datorat acestui tip de motor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator Candy Slim GVSW40464TWHC2-S este o masina de spalat rufe ce face parte din generatia moderna a masinilor de spalat, care va va oferi rezultate cat se poate de bune in ceea ce priveste spalatul rufelor. Trasaturile sale o pozitioneaza printre masinile de spalat rufe care isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply