Candy CST G362D-S

Pentru fiecare locuinta exista o anumita gama de electrocasnice care pot fi prezente si care pot fi utilizate astfel incat toti cei care locuiesc sa fie multumiti si mai mult sa se bucure de un confort optim. In privinta spalarii rufelor exista si mai multe posibilitati si asta pentru ca gama masinilor de spalat este una foarte diversificata si poate sa va puna la dispozitie si un model precum Candy CST G362D-S.(cea mai buna oferta AICI)

Candy CST G362D-S

Despre Candy CST G362D-S

Alegerea unui model de masina de spalat cu incarcare frontala se leaga si de ceea ce inseamna spatiul de care dispune locuinta si asta pentru ca in unele cazuri un model cu incarcare frontala poate nu are loc sau necesita mai mult loc decat Candy CST G362D-S.

Candy CST G362D-S
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy CST G362D-S, Afisaj digital, Smart Touch, NFC, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Indiferent de motiv sau de ce duce la alegerea acestui model sa nu uitam totusi si faptul ca este un model modern si un model care inseamna functii accesibile si avantajoase pentru voi.

Despre Candy CST G362D-S

Spalat rapid cu Candy CST G362D-S

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Faptul ca poate nu aveti o locuinta foarte spatioasa sau una in care fiecare centimetru conteaza va duce cu siguranta spre analiza a ceea ce inseamna gabaritul acestui model. Veti putea sa va ajutati de valorile exacte privind dimensiunea pe care Candy CST G362D-S o are si este vorba mai exact despre o inaltime de 85 cm, despre o latime de 40 cm si despre o adancime de 60 cm insa va conta si rabatarea capacului pentru utilizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Daca pozitionarea este cu siguranta una destul de accesibila si de prietenoasa putem sa trecem si la ceea ce inseamna utilizarea prietenoasa prin prisma functiilor si programelor pe care le pune la dispozitia voastra. Pe lista de programe putem trece cel dedicat functie de tipul tesaturii sau poate unele mai speciale iar numarul de 15 disponibile poate sa va spuna multe in aceasta directie.

Nu trebuie sa ignoram nici posibilitatea de a spala rufele intr-un mod personalizat si asta prin alegerea temperaturii potrivite prin intermediul uneia dintre cele 5 trepte disponibile sau alegerea vitezei de centrifugare tot din 5 trepte disponibile. Spalarea rapida insa inseamna utilizarea unui program dedicat in acest fel insa pentru Candy CST G362D-S asta inseamna alegerea unuia rapid de 44min, de 30min sau a unuia de 14min.

Citeste si despre LG F2J6WY0W

Spalat rapid poate sa impuna si nevoia unei uscari rapide iar pentru asta va conta ceea ce inseamna partea de viteza de centrifugare si mai exact prezenta unei trepte maxime de 1200 rpm. Ajungand si la capitolul functii sau tehnologii importanta putem mentiona si conectivitatea de tip NFC sau afisarea timpul ramas.

Pentru siguranta si linistea caminului vostru si asta mai ales daca aveti si copii mici veti putea sa va ajutati de functia de blocare instantanee a usii dar si de partea de zgomot relativ redus produs in timpul functionarii si care poate fi de 61dB pentru spalare si de 77dB pentru centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ce ii intereseaza pe cei mai multi insa eficienta generala pe care o poate avea Candy CST G362D-S fiind pozitionata in clasa A de eficienta la spalare si in clasa A+++ pentru eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply