Candy CS H7A2DE-S

Un uscator de rufe este important pentru ca te ajuta sa te bucuri de rufe uscate exact atunci cand ai nevoie. Nu va mai fi nevoie sa astepti mult timp pentru a putea purta bluza preferata sau orice alt articol vestimentar. Acum le poti avea gata uscate pentru a le purta. Aceasta este ceea ce ai nevoie in ziua de azi, cand nu mai ai timp pentru nimic, oferindu-ti avantaje cat se poate de bune. (Doar acum la reducere)

Candy CS H7A2DE-S

Despre Candy CS H7A2DE-S

Este necesar ca un astfel de aparat sa aiba functii cat mai bune pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de rufe uscate intr-un mod cat mai bune pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de rufele potrivite exact atunci cand aveti nevoie.

Candy CS H7A2DE-S
Uscator de rufe Candy CS H7A2DE-S, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++, Display Digital, Alb

Este important design-ul sau, incepand cu dimensiunile pe care le are acest. Astfel, precizam faptul ca are urmtoarele dimensiuni: adancimea este de 59.5 cm, iar latimea de care beneficiaza acesta este de 59.6 cm. Ca inaltime, acesta este de 85 cm. In ceea ce priveste carcasa exterioara trebuie spus ca este de culoare alba.

Despre Candy CS H7A2DE-S

Uscator de rufe Candy CS H7A2DE-S – detaliile privind partea tehnica

Citeste si despre Indesit BWSA 71052 W EU

Uscator de rufe Candy CS H7A2DE-S este un model care include pompa de caldura. Acesta are o incastrare standard, precum si o incarcare frontala. Despre panoul de comanda al sau putem spune faptul ca este unul digital, ceea ce inseamna ca setarile vor fi usor de realizat. Clasa energetica A++ va va oferi rezultate cat se poate de bune in ceea ce priveste consumul de curent electric. Mai exact, vorbim despre un produs care nu va consuma mult curent electric, astfel ca, acesta este considerat un mare atu al sau.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscator de rufe Candy CS H7A2DE-S este un model destul de incapator, ceea ce inseamna ca veti putea usca rufe pentru o familie medie. Astfel, este dotat cu o capacitate de 7 kg. Zgomotul acestuia este de 67 Db, fiind potrivit. Despre hubloul pe care il prezinta aparatul trebuie spus ca se deschide spre partea stanga.

Avand in vedere capacitatea de care dispune aparatul putem spune ca este potivit pentru o familie formata din 3 membrii.

Citeste si despre Electrolux EW6S506W

Pe de alta parte, o caracteristica importanta pe care o are acest model este referitoare la capacitatea de colectare pentru apa a dispozitivului, care este de 5 l. Despre functiile pe care le are acest dispozitiv trebuie spus ca sunt unele moderne, acestea fiind: Detectarea automata a cantitatii, Blocare acces copii, Control vocal, Indicator de infundare filtru. Cat priveste tehnologiile acestuia trebuie spus ca sunt unele moderne, acestea fiind Smart Touch, NFC, Senzor uscare.

Aceste tehnologii vor garanta o utilizare usoara pe termen lung. Asadar, va puteti baza pe un astfel de aparat intrucat va va ajuta sa va uscati rufele exact asa cum va doriti. Tehnologiile acestuia sunt unele de mare ajutor, ceea ce este un aspect important pentru dumnevoastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand astfel de trasaturi, un uscaoter de rufe va va oferi rezultate cat se poate de bune atunci cand veti avea nevoie de rufe uscate. Pretul de achizitie al acestui produs este unul potrivit, incpeand de la caracteristicile sale, pana la design-ul sau. Merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply