Bosch WKD28541EU

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe cu totul si cu totul speciala? Atunci aveti nevoie de un model incorporabil, care vine la pachet cu uscator. Iar un astfel de model este Bosch WKD28541EU, o masina de spalat de calitate, un produs pe care noi il adoram pur si simplu pentru ceea ce ofera. (Doar acum la reducere)

Bosch WKD28541EU

Despre Bosch WKD28541EU

In primul rand, aceasta nu este o masina de spalat oarecare, ci este una dotata cu uscator. Iar ea este adesea o optiune pentru cei care nu au timp de pierdut, pentru cei care calatoresc si pentru cei care au nevoie de haine gata de asezat in bagaj. In plus, nimanui nu-i place sa astepte. Toata lumea vrea haine curate si uscate, tocmai bune de asezat in dulap sau de purtat.

Bosch WKD28541EU
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Bosch WKD28541EU, ActiveWater, 1400 RPM, 7 kg spalare/4 kg uscare, 60 cm, Alb

In plus, masina de spalat rufe nu permite rufelor sa capete acel miros neplacut cauzat de umezeala. Asa ca daca nu aveti timp sa scoateti rufele din cuva sa, nicio problema. Ele se usuca singure, fara niciun fel probleme. Apoi, le luati, le calcati si le purtati. In ceea ce priveste cutele rezultate in urma procesului de calcare, nu va faceti griji. Acestea vor fi usor de indepartat, deoarece masina de spalat rufe este mereu atenta cu tesaturile. Uscarea se realizeaza cu ajutorul functiei numite AutoDry. Aceasta include senzori speciali care detecteaza umiditatea si determina un grad de uscare perfect. Astfel, vorbim de o uscare delicata.

Despre Bosch WKD28541EU

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Bosch WKD28541EU- un model care isi face treaba bine

Citeste si despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

In ceea ce priveste aspectul acestui produs, nu putem spune decat ca masina se integreaza foarte usor. Este vorba de un model perfect incorporabil, gata de a deveni parte din mobila ta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sa vorbim un pic si despre programe. Avem programul Super 15. Acesta este cel mai rapid de care modelul Bosch WKD28541EU dispune si se dovedeste deosebit de eficient. Prin intermediul acestuia rufele sunt improspatate. Este un program bun, insa noi il recomandam doar articolelor putin murdare. Pentru cele care au nevoie de o spalare in toata regula, masina de spalat Bosch WKD28541EU aduce programe speciale, capabile de a face acest lucru.

Functia Active Water este recunoscuta pentru proprietatile bune in ceea ce priveste consumul de apa. Astfel, aceasta optimizeaza cantitatea de apa pe care o consuma in mod normal o masina de spalat rufe si o reduce pentru ca utilizatorul sa nu plateasca foarte mult. Referitor la consumul de energie, din pacate, nu avem foarte multe cuvinte de lauda la adresa produsului. Aceasta vine cu uscator si necesita un consum mai mare decat masinile obisnuite.

Citeste si despre Star-Light WMV-712A++

Insa, Bosch WKD28541EU nu se opreste din a oferi surprize utilizatorilor sai. Ea are in dotare programul Night-Wash, un program de spalare silentios. Nivelul de zgomot este redus, pentru a nu-i deranja pe cei care dorm sau pe vecini.

Referitor la capacitate, trebuie sa precizam ca masina gazduieste in cuva sa 7 kg, in timpul ciclului de spalare si 3 atunci cand vine vorba de uscare. Cu alte cuvinte, suficient spatiu pentru o familie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului nu este mare, ci este potrivit unei masini care dispune in acelasi timp de uscator pentru rufe.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply